Skandál na Nově: Moderátorka Fialová krade! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandál na Nově: Moderátorka Fialová krade!

Markéta Fialová v šatech od Alice Abraham
Markéta Fialová v šatech od Alice Abraham

PRAHA – Nejarogantnější a nejsprostší chování, s jakým se v životě setkala! Tak popisuje světoznámá návrhářka Alice Abraham svou zkušenost s moderátorkou Televizních novin na Nově Markétou Fialovou (36).


Slavná návrhářka si stěžovala řediteli

PRAHA – Nejarogantnější a nejsprostší chování, s jakým se v životě setkala! Tak popisuje světoznámá návrhářka Alice Abraham svou zkušenost s mode- rátorkou Televizních novin na Nově Markétou Fialovou (36). Té totiž Alice Abraham půjčila šaty za 35 000 korun a Fialová je měsíc odmítala vrátit. A navíc prý návrhářce začala vyhrožovat! Fialová to ale odmítá. „Mám pocit, že se paní Abraham chce na mě jen zviditelnit!“ tvrdí oblíbená moderátorka.

„V životě jsem pracovala i s opravdovými hvězdami, ale žádná z nich se nechovala tak sprostě a arogantně jako paní Fialová,“ řekla deníku Aha! Alice Abraham. „Všechno to začalo tím, že paní Fialová chtěla půjčit šaty v ceně 35 000 korun na vyhlašování výsledků ankety Anno. Oznámila jsem jí, že po předchozích špatných zkušenostech šaty nepůjčuju. Nakonec mě ale přesvědčila. A to si ještě vymohla, abych jí téměř na polovinu snížila cenu, za kterou jí šaty půjčím. Místo sedmi tisíc mi zaplatila jen něco málo přes čtyři tisíce korun,“ vypráví návrhářka.

„Jenže ačkoliv jsme se domluvily, že si šaty vezme jen na Anno, tak si je oblékla i na několik dalších akcí. Třeba na ples Novy v Ambassadoru. Když mi po Annu šaty stále nevracela, tak jsem jí zavolala. Řekla, že nemá čas, že je na horách a že mi večer napíše mail. Kliknutím zvětšeteTen sice napsala, ale šaty mi neustále odmítala vrátit. Byla jsem už tak zoufalá, že jsem naši vzájemnou korespondenci přeposlala i řediteli Novy Dvořákovi a řediteli zpravodajství panu Ondráčkovi,“ popisuje stále ještě rozechvělým hlasem Alice Abraham.

Fialová to vidí trochu jinak. „Byla jsem s paní Abraham domluvena, že si šaty půjčím na čtrnáct dní. Jenže ona je chtěla vrátit dřív, a tak jsem navzdory tomu, že jsem byla na horách, zorganizovala jejich vrácení. Jenže paní Abraham je z nepochopitelných důvodů odmítla převzít. Šaty pak čtrnáct dnů visely v trezoru na Nově. Absolutně tedy nechápu, o co paní návrhářce jde,“ tvrdí moderátorka.

„Šaty mi nakonec paní Fialová po měsíci vrátit přišla. Měla s sebou ale bodyguarda a nutila mě, abychom jí podepsali nějaký papír. Byla sprostá a začala nám vyhrožovat, že proti nám poštve novináře, které má všechny pod palcem. Už s tou paní nechci mít nikdy nic společného. Ty obnošené šaty se už teď samozřejmě budou prodávat jen velmi těžko,“ zoufá si módní návrhářka.

„Jestli o mě paní Abraham bude tvrdit takové věci, tak tu věc předám právníkům. Mám pocit, že se prostě rozhodla zviditelnit a použila k tomu mě,“ naštvaně se brání Fialová.


Autor: Josef Koukolíček
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.