Komplikace a mučivá nejistota: Šafránková nemá vyhráno! Bude na Vánoce doma? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Komplikace a mučivá nejistota: Šafránková nemá vyhráno! Bude na Vánoce doma?

Za Libuší Šafránkovou v noci tajně dojíždí manžel Josef Abrhám.
Za Libuší Šafránkovou v noci tajně dojíždí manžel Josef Abrhám. (Aha! - M. Pátek, P. Machan, M. Hykl)

Největší komerční televize budou na Štědrý den vysílat pohádky, ve kterých zazářila Libuše Šafránková (61), jenže ona sama možná stráví svátky na nemocničním lůžku. Poté, co jí lékaři odoperovali část pravé plíce kvůli nádoru, nemá oblíbená herečka ani zdaleka vyhráno. S nejistotou čeká na zásadní výsledky zásadního vyšetření.

Histologický rozbor tkáně má potvrdit, že Libuše Šafránková netrpí rakovinou. Ještě totiž není prokázané, že by vyoperované ložisko nebylo zhoubné a může se ukázat, že je maligní. Herečka, která si v posledních dnech prochází očistcem tak nemá ani po náročné operaci klid. Zpracování vzorků totiž trvá nejméně deset dní.
 


Manžel Josef Abrhám (74) bude stejně jako Šafránková na trní a pomalu se musí připravit na to, že letošní Vánoce bude muset strávit herečka v nemocnici. Rehabilitace po zákroku vyžaduje čas a paní Libuše se bude muset naučit správně dýchat pomocí speciálních cvičení. Lékaři však zatím nevyvracejí ani možnost, že na svátky bude "Popelka" doma. Vše odvisí od výsledků histologie i aktuálního zdravotního stavu. Držíme palce!

Přečtěte si
jakeline
3. 12. 2014 • 05:54

Libuško držím pěsti at máte s nemocí hodně štěstí

ollina
2. 12. 2014 • 21:20

Přeju hodně štěstí, paní Šafránková

fizi
2. 12. 2014 • 15:05

Vše dobře dopadne,držím pěsti,to je štěstí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.