Smutné tajemství Petra Hapky (†70): Záhadná smrt syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Smutné tajemství Petra Hapky (†70): Záhadná smrt syna!

Petra Hapka
Petra Hapka (Foto Aha! – Ladislav Křivan, ara)

Dlouhých 33 let nosil zesnulý skladatel Petr Hapka (†70) žal v duši. S exmanželkou Ullou Keslerovou (64) měli prvorozeného syna Jiříka, který hned po porodu v Římě zemřel. Nešťastný otec ho sám pohřbil!

Ulla, která přiletěla do ČR z Itálie hned den po Hapkově smrti a ve čvrtek mu dá poslední sbohem, dodnes nedokáže o hrůzném zážitku mluvit bez slz. „Moc jsme se na děťátko těšili. Napřed jsme chtěli Kryštofa, pak jsme mu ale dali jméno Jiří - po Petrově mamince Jiřině,“ říká tiše. Když její exmanžel 25. listopadu zemřel, v duchu si řekla, že Petr odešel za Jiříčkem.

Chlapeček přišel na svět v Římě, kde měla Ulla druhý domov. Ale žil jen několik minut. „Oba jsme byli v šoku. Petr mě objímal a plakali jsme,“ říká s dojetím bývalá herečka. Nikdy se pořádně nedozvěděli, co se vlastně stalo. Nemocnice případ rychle uzavřela, ani neprovedla pitvu. Nešťastní rodiče nedokázali protestovat, tak byli ochromení. Ulla se zhroutila. Zůstala několik dní v péči doktorů a synka musel pochovat Petr Hapka sám. V náručí odnesl bílou rakev na hřbitov. Naštěstí Ulla po pár měsících znovu otěhotněla a narodila se Petra (32).



Přečtěte si
3dots
3. 12. 2014 • 16:44

gabcakovic.. : povyk, ostuda a společenské odvržení, hmm, tak až takhle vyhrocený obraz se hodí spíš do období první republiky, 70. a 80. léta již byla výrazně měkčí. Ono spíš jde o to, že "žádostivost těla" se s rozumem moc za ruku nevodí a pak je dotyčná v situaci, kterou vůbec nedomyslela. Takových je, které se vrátily z lázní, dovolenkových dobrodružství ap. a řešily svůj "malér" stejně

gabcakovamatinka
3. 12. 2014 • 11:40

Máte pravdu, měly svobodnou vuli....na druhé straně před 30 lety se na mateřství svobodné matky nehlíželo úplně jinak než je tomu dnes...Dneska je to snad móda pořídit si dítě i bez papíru nebo si ho nechat a být na něj sama. Nikdo se dneska nad tím nepozastavuje. Před 30 lety to ale byl povyk, ostuda a taková žena byla společností odvrhována, nepřímána....takže já se ani nedivím, že nakonec zvolila ten potrat. Chlap při ni nestál, společnost také ne...kdyby mě chlap posílal na potrat tak u mě skončil, nebo že já tam musím jít a on posílá náhradníky za sebe jak to dělal pan Hapka....No co, žil jak žil, byl jaký byl...ať je mu lehká zem jak o tom spíval.

anavin
2. 12. 2014 • 19:32

No jo slavné AHA! Paní Ulla poskytuje lživé články za úplatu ???....Asi jako ....Ulla, která přiletěla do ČR z Itálie hned den po Hapkově smrti...,ale přitom jsem někde četl, že měla být s dcerou u smrtelného lůžka...jasně že nebyla... asi jako by měla být pravda jak se o něho dcera starala...!?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.