Horáček o Hapkovi: Prozradil, kde zmizely jeho miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Horáček o Hapkovi: Prozradil, kde zmizely jeho miliony!

Petr Hapka vydělal hodně peněz, ale víc jich prý utratil.
Petr Hapka vydělal hodně peněz, ale víc jich prý utratil. (Foto Aha! – Karel Kopač, Martin Hykl)

Hudební génius Petr Hapka (†70) vydělal za svou kariéru miliony a dědicové se už na jeho jmění třesou. Vypadá to ovšem, že budou zklamaní, protože podle všeho skladatel vše kromě nemovitých věcí, utratil…

Moderátor Ondřej Pála (30) se Hapkova kamaráda Michala Horáčka (62) zeptal, zda je pravda, že ženy byly se skladatelem jen kvůli penězům. Hapka totiž sám kdysi prohlásil, že to ví, ale že je mu to jedno. „To určitě Petr nikdy nemohl říct, nikdy peníze neměl. On jich hromadu vydělal, ale zase je hned utratil,“ popisuje Horáček.

„On byl jako dítě, šel si koupit Jaguara a prakticky na něj neměl. Šel do prodejny a strašně se divil, že mu ho nechtějí dát zadarmo, když je Hapka. Nebo šel do starožitnictví a utratil víc, než vydělal. On nikdy peníze neměl. A ani by to neřekl, protože on si myslel, že jsou s ním proto, že byl okouzlující,“ řekl Horáček v pořadu Týden v ringu na TV Barrandov.

Trpěl kvůli Fešákovi
Všechny vzpomínk y nejsou tak smutné. O víkendu běžel film Fešák Hubert, v němž Ulla Keslerová hraje hlavní ženskou roli Růži. Rodinné starosti herečce nedovolily pouštět televizi, ale k natáčení se váže jedna humorná vzpomínka. Ulla ukázala v posteli na přání režiséra Ivo Nováka nahé pozadí. Hapka, který dělal k filmu hudbu, se rozzlobil a naléhal na režiséra, aby scénu v ystřihl. Když mu nevyhověl, spal skladatel ze žárlivosti na protest 14 dní na zemi.

2173181:gallery:true:true



Přečtěte si
britva
3. 12. 2014 • 11:05

když neměl peníze, tak měl alespoň nemovitý majetek a asi plno starožitností. oni se o to příbuzní porvou stejně kvalitně jako o peníze. vůbec se nebojím, že by nebylo o čem psát

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.