Nadsamec Dalibor Janda (61): Žhavé chvilky na záchodcích! S kterou si tam užíval? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nadsamec Dalibor Janda (61): Žhavé chvilky na záchodcích! S kterou si tam užíval?

Na Jiřinu si Dalibor počíhal cestou na záchodky v ubytovně.
Na Jiřinu si Dalibor počíhal cestou na záchodky v ubytovně. (Foto: Aha! - Roman Souček, Jiří Rubeš, koláž Ahaonline.cz)

Dnes již těžko odhadnout, co proslavilo zpěváka Dalibora Jandu víc - jeho nezaměnitelný chraplák nebo legendami opředené přerostlé mužství. Jak už to tak bývá, pravda leží někde uprostřed. Někomu udělal zpěvák radost písničkami, někdo jiný ocenil jeho další přednosti. A právě o tom povyprávěl Janda v TopStar magazínu.

Manželka Dalibora Jandy Jiřina asi nemá příliš velkou radost, když se její muž, do jehož významně napěchovaného rozkroku toužebně směřovaly pohledy několika generací žen, příliš rozpovídá o intimním životě. Teď dokonce prozradil tajemství, o němž nikdo neměl potuchy více než tři desítky let!


V roce 1980 byl Dalibor jura v nejlepších letech a žil na jedné nejmenované ubytovně, kde číhal, která spolubydlící zamíří na toalety, aby ji tam mohl následovat. Alespoň to ze zpěvákova vyprávění vyplývá. Jednoho dne se však na záchodky vydala i mladá Jiřina. "Zabočila a šla na záchod, tak jsem tam vběhnul taky, a od té doby jsme spolu. Nikdo tam tehdy nebyl," vypráví po letech Janda pikantní historku.
Poněkud neortodoxní počátek vztahu se ovšem ukázal zásadním. Zpěvák žije se svou paní ve šťastném svazku dodnes a společně se dokázali ubránit i často nevybíravým útokům Daliborových fanynek, které chtěly vztah narušit. A když už Janda "propíchl" tajemství" záchodků na ubytovně, řekla paní Jiřina i to, čím ji tenkrát dnešní manžel zaujal. "Měla jsem pocit, že je jiný. Oproti klukům, co jsem znala, to byl muž činu," prozradila se záhadným úsměvem.



Přečtěte si
mekanik
7. 12. 2014 • 21:10

ox-tak to není,jen mě nebaví všem které nemáš ráda psát že je ku...,pí...atd.mě stačí kraken666.jestli tohle nechápeš tak v tom případě jsi zoufalec ty

mekanik
7. 12. 2014 • 21:06

ox-tak to není,jen mě nebaví všem které nemáš ráda psát že je ku...,pí...atd.mě stačí kraken666.jestli tohle nechápeš tak v tom případě jsi zoufalec ty

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.