Absolonová zamilovaná do ženatého hokejisty: Podnikla jistá opatření... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Absolonová zamilovaná do ženatého hokejisty: Podnikla jistá opatření...

Monika Absolonová a Tomáš Horna.
Monika Absolonová a Tomáš Horna. (Foto Aha! - David Machan, Petr Hykl, Marek Pátek)

Monika Absolonová  (38) září poslední dobou na všechny strany. A důvodem jejího štěstí není nikdo jiný, než její nový přítel – hokejista Tomáš Horna (34). Se stále ženatým hokejistou si zpěvačka umí už představit rodinu.

„Antikoncepci jsem už vysadila,“ řekla zpěvačka deníku Blesk. Není tajemstvím, že Monika by se už ráda stala maminkou a ze strany pohledného hokejisty by to neměl být problém. Jednu dceru už má, teď ho akorát čeká rozvod.

„Moje biologické hodiny tikají, a pokud to přijde, tak se ani jeden zlobit nebudeme,“ říká dále zpěvačka. Pár je spolu šťastný a nedávno se společně objevili na Slavíkovi, kde to oběma velmi slušelo. A jak hokejista vtipně prozradil, s Monikou se »zná« už z doby, kdy mu bylo –náct. „O Monice jsem slyšel, když mi bylo nějakých šestnáct let. Je to takový dlouhodobý vztah,“ prozradil serveru iDnes.cz s tím, že jeho partnerka neváhá a klidně mu uvaří i o půlnoci.

Absolonová si naopak libuje v tom, že konečně našla partnera, který se umí chovat i na veřejnosti.  „Tuhle jsem se bavila s kamarádkami a zrovna jsme to rozebíraly. Chodila jsem třeba s jedním, který říkal: ‚Nefoťte mě‘ a pak pózoval, druhý utíkal zadními vchody a nikdy nás nikdo nevyfotil a třetí zase skákal před fotografy, aby byl vidět. A mně asi nejvíc vyhovuje právě přístup Tomáše. Jsme tady, stojíme a není to tak ani tak. Jsem mu moc vděčná, že je tu se mnou," uzavírá šťastná zpěvačka.



 

 



Přečtěte si
roan
2. 12. 2014 • 10:31

chudák manželka!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.