Český slavík 2014 online: "Překvapení večera" Dagmar Havlová vyhlásila Absolutního slavíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Český slavík 2014 online: "Překvapení večera" Dagmar Havlová vyhlásila Absolutního slavíka!

Dagmar Havlová a absolutní slavík Karel Gott
Dagmar Havlová a absolutní slavík Karel Gott (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

Jako každým rokem i letos budou zpěváci soutěžit o hudební ceny Český slavík. Zápolit se bude v kategoriích: zpěvák roku, zpěvačka roku, hudební kapely, slavíci bez hranic, (kde se objeví nominované slovenské kapely), objev roku a absolutní vítěz. Celým svátečním večerem bude provázet moderátor Libor Bouček.

Překvapení večera! Na Slavícíh se objevila Dagmar Havlová! Ta vyhlásila absolutního Slavíka. A jejím opět Karel Gott! Ten ovládnul celé podium. "Falešná skromnost musí stranou. Mám za sebou dobrý rok!"

Zpěváka roku přišel vyhlásit hokejista Dominik Hašek. A opět žádná změna. Mistr si přišel vyzvednou dalšího Slavíka do sbírky! Odkaz Karla Gotta je zkrátka nesmrtelný! A zpěvák si je stále jistý v kramflecích. Na otázku, zda chce ještě něco říct, s klidem odvětil: "Už ne, příští rok budu mít zase příležitost."

Karel Gott opět vyhrál!

Druhé místo vyhlašuje světoznýmy fotograf Jan Saudek. Ten svižně přiběhl po schodech a energie má na rozdávání. Nadšený fotograf vyhlásil jako stříbrného Slavíka Tomáše Kluse. Ten ale nedorazil a opět děkoval jenom ze záznamu.

Tomáš Klus

Halina Pawlowská začala s vyhlašováním další kategorie. Tentokrát jde o zpěváka roku, kterým se stal Richard Krajčo. Jeho kapela Kryštof už přitom jedno ocenění má. Umístili se třetí v kategorii kapela roku.

O nejhorší outfit se postarala Markéta Konvičková, která přes sebe hodila podivnou síť.

Nejhorší outfit večera...

Lucie Bílá jako výherkyně zpívá své mamince smutnou písničku Modi. "Máma tu píseň miluje, bude pro ni," říká. Její maminka totiž opět leží v nemocnici. Už v lednu měla velké zdravotní potíže. Po prodělané mozkové mrtvici ležela 10 dní v komatu a nyní se její stav opět zhoršil. Zpěvačka je posmutnělá celý večer.

Kriticky vystoupení hodnotí i Halina Pawlowská, která dokáže svými přednostmi všechny modelky strčit do kapsy.

Kritické oko Haliny Pawlowské

První místo přijde vyhlásila krásná Karolína Kurková. A ani tady se překvapení nekoná. Vyhrála opět kapela Kabát. Drsné rockery si prý Karolina pouští i v Americe.

Modelka Karolina Kurková

Na druhém místě se umístili muzikanti z kapely Chinaski. Až na jednoho člen avšichni všichni pánové v oblecích a působili poměrně reprezentativním dojmem.

Začíná se s nominací na skupinu roku. Předávat třetí cenu bude další tvář Novy, Michal Novotný, známý například ze seriálu Kriminálka Anděl. Na třetím místě se umístila skupina Kryštof. Muzikanti ale nepřišli, zdraví ze záznamu.

Richard Krajčo

Ivanu Gottovou konečně něco rozesmálo! Monika Absolonová se tak trochu tváří, jakoby se za něco styděla a Ivana Gottová na ní ukazuje a směje se od ucha k uchu. Mistr si mezitím prohlíží přednosti zpěvačky.

Vysmátá Gottová

V kategorii Slavíci bez hranic vyhrála kapela No Name. Cenu jim přišla předat oblíbená slovenská moderátorka Adela Banášová.

Žádné změna se nekoná. Zpěvačkou roku je Lucie Bílá! "Tohle je 30 let práce," říká zpěvačka se Slavíkem v ruce. Děkuje svému týmu a fanouškům. "Opravdu si toho vážím," říká a odchází dojatě z podia. Po příchodu na sedačku políbila svého partner a spokojeně se usadila.

Lucie se ale přeci jenom cítí trochu smutně. "Zůstala jsem od odpolení generálky v zákulisí, cítím se tady bezpečně," vysvětluje, proč nepřišla s partnerem a synem. Důvodem může být vážná nemoc její maminky.

Lucie Bílá a muži jejího života. Partner Makovička a syn Filip.

Napětí vrcholí! Kdo se stane zpěvačkou roku?

Z neznámého důvodu nyní Libor Bouček oslovil kuchaře Láďu Hrušku, který přišel vybaven banánovým cukrovím. Moderátor si ale nic nevzal...

Libor Bouček vzpomínal i na ty, kteří se na ceremonii už nikdy nedostanou - Iveta Bartošová, skladatel Petr Skoumal a nedávno zesnulý Petr Hapka.

Na druhém místě se umístila Lucie Vondráčková! Ta teď diváky zdraví z Kanady. Do Čech se vrací až v únoru. Během svého proslovu děkuje všem fanouškům a kolegům. Cenu za ní přebírá její otec. "Tohle je krásný ocenění," říká dojatý tatínek.

Zpěvačka se netajila tím, že touží po druhém miminku.

Začíná kategorie zpěvačka roku. Na třetím místě se umístila Ewa Farna.

Ewe Farne to sekne!

Show začala vystoupením Karla Gotta a Radka Bangy.

Karel Gott a Radek Banga

Všichni byli tou dobou usazeni, včetně několikanásobné Slavice Lucie Bílé a muži jejího života.

Lucie Bílá a muži jejího života. Partner Makovička a syn Filip.

Libor Bouček právě odstartoval vysílání na televizi Nova. Český slavík 2014 začíná.

Idol dívčích srdcí Ondřej Brzobohatý dorazil na akci sám. Jeho milá Táňa má zřejmě jiné povinnosti.

Ondřej Brzobohatý dorazil sám.

 

Ivana Gottová během příchodu klamala tělem. Přišla v nenápadném černém kožíšku, pod kterým ale skrývala zatraceně sexy šaty! "Byl jsem dneska Iveniným stylistou. Vybíral jsem jí šaty i boty," řekl Ahaonline.cz hrdý manžel.

Sexy Ivana!

Syn Lucie Bílé Filip dorazil s knírkem. Stejně dorazil i přítel Lucie Borhyová Martin Hrdlička. Oboum pánům to sluší a Lucie opět září.

Lucie Borhyová a její partner Michal Hrdlička

Do Opery se už »trousí« první příchozí. Mezi nimi je modelka Eliška Bučková, syn Lucie Bílé Filip Kratochvíl nebo tatínek Lucie VondráčkovéJiří. Ten v případě vítězství bude přebírat cenu za dceru, která zůstala v Americe. "Těhotenství dcery Lucky nepotvrdím, ani nevyvrátím. Má k tomu své důvody, proč zůstala v Kanadě, nicménně dělá nám radost," řekl nám Vondráček.

Jiří Vondráček

Předávání cen se uskuteční ve Státní opeře, kde se postavila speciální scéna za neuvěřitelných 3 500 000 korun! Ceremoniál přenáší televize Nova a celý večer se nese v duchu hesla "vítězové vítězům," což slibuje opravdu zajímavé hosty, mezi kterými je modelka Karolina Kurková, brankář Dominik Hašek a objeví se i novácké tváře v čele s Lucií Borhyovou a Michalem Hrdličkou.

Jako tradičně nebude chybět velké množství hudebních vystoupení i vzpomínky na umělce, kteří se letošního předání zúčastnit nemohli.



Autor:  mpa

Přečtěte si
joynkaa
3. 12. 2014 • 15:57

Úplně mi to cukalo hlavou. V tom článku je neskutečných chyb! Au. Pro pisálka toho článku: Ten češtin můj kobylek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.