Kolik chlapů měla v posteli Petra Černocká? To budete zírat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kolik chlapů měla v posteli Petra Černocká? To budete zírat!

Fotografie
Fotografie (internal)

Někteří lidé si vedou pečlivě statistiky o svých milostných dobrodružstvích a dokáží si vybavit každého, s kým měli sex. Jenže velmi záleží na počtu. Spíš si vybavíte dvacet tváří než dvě stě. Své o tom ví i zpěvačka Petra Černocká (64).

Málokterá žena se může pochlubit takovými zástupy obdivovatelů od svých mladých let až do současnosti, kdy už je babičkou, protože stále neztratila své ženské kouzlo. To úplně vybízí k otázce, kolik ctitelů poznala zpěvačka takříkajíc zblízka. Jenže Petra Černocká umí překvapit a její odhad je velmi zavádějící.


"Tak to fakt nevím, já je nepočítala. Nikdy mě nenapadlo, že by takový součet měl pro můj život nějakou zajímavou výpovědní kvalitu. Stejně mě udivuje například otázka, kolik jsem za život nazpívala písniček. Jsem dost dobrá, když je to padesát, nebo by to chtělo alespoň stovku," ptá se sama sebe Černocká v Sedmičce. Možná bude překvapená, ale u množství žen počet milenců opravdu o jejich kvalitách vypovídá. Taková už je naše doba.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.