Veronika Žilková se pochlubila: O sexu na pokraji vyčerpání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika Žilková se pochlubila: O sexu na pokraji vyčerpání!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Profimedia.cz)

Šest dětí, herectví a nově také práce v politice. Veronika Žilková (53) si toho na sebe vždycky uměla naložit spousty. To se ale projevilo v jejím osobním životě.

I když drobná Žilková působí tak, že všechny činnosti zvládá, jakoby se nechumelilo, opak je pravdou a ona po letech může situaci zhodnotit a bilancovat. „Myslela jsem si, že můžu být v jeden moment dobrou dcerou svým rodičům, dobrou matkou svým dětem, dobrou snachou své tchýni, dobrou kolegyní v práci, dobrou manželkou, milenkou i kuchařkou,“ říká Žilková v magazínu Glanc.


A výčet zdaleka nekončí. „Stavěla jsem dům, trhala jablka, hrála v divadle, vyráběla na karneval masku terminátora, skládala uhlí rodičům, smažila hromady řízků, šetřila peníze, v tramvaji jsem se učila role, psala s dětmi úkoly, platila složenky, odklízela sníh, trávila víkendu s tchýní, milovala se na pokraji usnutí z vyčerpání, točila firmy, jedla, co na mě zbylo…“ Takhle by mohla Veronika Žilková pokračovat ještě dlouho. Po vší té námaze ale dneska herečka přeci jen lituje. Když se má oznámkovat, dává si trojku, protože má pocit, že všechno zvládla dobře, nikoli výborně. „Nesnažte se stihnout vše, protože se vám může stát, že svůj život prožijete napůl – napůl doma, napůl v práci a nikde naplno,“ vzkazuje Žilková, které nedávno zrušili show s názvem Co mi nedá spát, takže má alespoň o jednu starost méně.

 



Přečtěte si
beladona
29. 11. 2014 • 16:32

eisenbieger haha, asi jako to NĚCO eisenbiegerovo zvadlýho.

beladona
29. 11. 2014 • 16:30

mord právě ti ztvrdlo 5 kubíku v mixu ! Nulu budeš mít ty ve šrajtofli

beladona
29. 11. 2014 • 16:28

bum-bac-bum ta se celoživotně lituje, jeden by řekl, že konečně se 4. mužem bude trochu pozitivní, ale kdepak to z ní nikdo nevyrazí

beladona
29. 11. 2014 • 16:24

Tak mi vyšlo, že i když byla několikrát vdaná, furt mluví jen JÁ, JÁ sama. Tedy i sex na kraji vyčerpání dělala chudinka jen JÁ , JÁ sama ----- Meku , zlatíčko, tohle ty nedopustíš, že ne ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.