Rychtář brutálně napadá Darinu: Nejhrubší urážky a alkoholismus v domě exmanželky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rychtář brutálně napadá Darinu: Nejhrubší urážky a alkoholismus v domě exmanželky!

Josef Rychtář soustavně ubližuje své exmanželce.
Josef Rychtář soustavně ubližuje své exmanželce. (Foto Aha! – Martin Hurda, Pavel Machan, ara)

Bohužel to, co předpovídala řada lidí, se také stalo. Po nehorázném návratu vdovce Josefa Rychtáře (56) do říčanské vily prožívá jeho exmanželka Darina Nová (56) příšerné chvíle s věčně opilým a agresivním člověkem. Po surovém napadení a sérii výhrůžek policie nezabránila jeho nastěhování zpět k poškozené a teror začal nanovo. Potvrdil to dnes již bývalý přítel a sluha Stanislav Lysý.

Nehorázné chování k paní Nové
Když Artur Štaidl (18) vykopl Josefa Rychtáře z uhříněvské vily Ivety Bartošové, tipoval by málokdo, že bude mít vdovec tu drzost hledat i s urnou útočiště u člověka, kterému tolik ublížil. Nicméně stalo se tak i přesto, že vdovci ve vile téměř nic nepatří. "K naprostému ukončení veškeré komunikace s Pepou a částí jeho rodiny jsem přistoupil z víc důvodů, jeden z těch podstatných ale byl ten, jak nehorázně se ke své bývalé ženě choval,"  sdělil zvukař Standa webu  Super.cz.


Stud za vdovce
Zvůle vdovce nemá hranic a evidentně se cítí na koni i po smrti Bartošové, kterou podle mnohých částečně zavinil. "Opravdu jsem se za něj styděl. Častoval ji neurvale těmi nejhrubšími urážkami a dával jí najevo, že si tam bude dělat, co chce. Do té doby se mi ani nechtělo věřit, že by k ní mohl být tak hrubý, jak se psalo. Ale pak jsem to zažil na vlastní kůži a bylo to ještě horší," stěžuje si Lysý.
Nezvladatelný piják
Za příšerným a nebezpečným chováním říčanského démona prý stojí nezřízená konzumace alkoholu. "Dřív občas popil, ale po smrti Ivety už denně a pak se měnilo i chování k jeho nejbližším. Choval se strašně. A to jeho každodenní vyhrávání Ivetiných písniček! Řvalo to na lesy. Každému to po čase lezlo krkem a nedivím se, že i někteří sousedé s tím měli problémy. Na moje výtky mi sprostším způsobem řekl, že mi do toho nic není. Asi novináři měli fakt pravdu, když o mně psali jako o poskokovi, v takových chvílích jsem se tak cítil. Přines, odnes, pomoz, ale drž ústa," lituje s odstupem času zvukař Standa, který vdovci po smrti zpěvačky pomohl jako nikdo jiný.



Přečtěte si
auslak
28. 11. 2014 • 11:51

mrdounberlusconi - už si se dnes pohral se šatečky po synovy ??

notototeda
28. 11. 2014 • 10:39

Je to divný, přece když chlap doma dělá rotiku,může jít na policii a třeba ho nechat vykázat na pár dnů z domu,ale doteď to neudělala. Nebo že by ji syn nebránil? Fakt divný. Že by mu jednu nešoustl když jí sprostě nadával?

avion
28. 11. 2014 • 09:45

Co bude muset ten de.il ještě udělat,aby ho zavřeli?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.