Dyk se zase olizoval s cizí ženskou: Jirešová má zatraceně problém! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dyk se zase olizoval s cizí ženskou: Jirešová má zatraceně problém!

Ivana Jirešová musí opět řešit zálety svého manžela Viktora Dyka. Tentokrát se objevilo video, kde se zpěvák nebězpečně podezřele sbližuje s Michaelou Gemrotovou.
Ivana Jirešová musí opět řešit zálety svého manžela Viktora Dyka. Tentokrát se objevilo video, kde se zpěvák nebězpečně podezřele sbližuje s Michaelou Gemrotovou. (Foto: Aha! - Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Ta ženská snad přitahuje smůlu. Po letitých tahanicích o dítě s otcem své dcery Sofinky a několik nepodařených vztazích to vypadá, že ani manželství s Viktorem Dykem (45) nebyl nejlepší tah jejího života. Ivana Jirešová (37) musí opět přihlížet, jak se její muž vrhá do náruče druhé!

Olizování krku, polibky, doteky a něžná objetí. Tak to vypadá, když necháte Viktora Dyka o samotě s kolegyní Michaelou Gemrotovou (28). Ti dva se chovají jako dva milenci, kteří už mezi sebou mají nějaké to intimní tajemství. Potvrzují to záběry z videa, které získali reportéři časopisu Sedmička. Inkriminované okamžiky proběhly v nestřežené chvilce, kdy dvojice odpočívala mezi prací na reklamě.


Po tom, co se před nějakou dobou v roce 2011 Dyk spustil s další mladší herečkou Zuzanou Mikovou (27), Ivana Jirešová tvrdila, že se vztah s manželem upevnil. "Pracuje většinou v noci, já vstávám brzy a chodím brzy spát, takže se vídáme poměrně málo. Jsme si o to vzácnější," řekla v magazínu Europark. Ale opak je očividně pravdou. Nešťastná herečka zřejmě ještě nevypila kalich hořkosti do dna a v blízké době bude muset zvážit, jestli jí veřejné ponížení z manželova chování stojí za to. Chystá se po šesti letech manželství další rozvod?



Přečtěte si
beladona
28. 11. 2014 • 01:27

no a olizoval jí? nic nevidím ...

sofina12
27. 11. 2014 • 23:39

A jaké máte vztahy vy paní "radobyredaktorko" ? Co je vám do manželství někoho jiného ? Jiné téma by asi při vaší inteligenci nebylo..... Je mi vás líto a paní Šmuclerové taky, že musí krmit čtenáře takovým hnojem kvůli zisku. Nic naplat, zisk je zisk a blbců, kteří Blesk kupují taky. Občas mrknu na webové stránky Blesku a jsou to jen samé drby.

mekanik
27. 11. 2014 • 15:36

DICK

prdyvrdy
27. 11. 2014 • 14:23

výjimečný souhlas. Kdyby se pořád v něčem nešťourali, tak by ty kozy redaktorské asi pukly. Doporučuji Jirešové aby taky někomu olízla krk, aby z toho měl hyeny v hlavě vichřici

mord
27. 11. 2014 • 13:48

Nikdy jsem nepochopil jaký je smysl takových článku? Rozbít nějaký vztah? Co jineho? A komu je vlastně kromě tech dvou co do toho?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.