Terezie Dobrovolná, nejchytřejší z Miss - Sbalila jednoho z nejbohatších Čechů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Terezie Dobrovolná, nejchytřejší z Miss - Sbalila jednoho z nejbohatších Čechů

Terezie Dobrovolná
Terezie Dobrovolná (: ČTK)

PRAHA – Ulovila miliardáře! Vzpomínáte na Miss ČR 1997 Terezii Dobrovolnou (30)? Na rozdíl od většiny kolegyň nikdy příliš netoužila po kariéře modelky a raději si dokončila vysokou školu. Ostatně modelingem si ani vydělávat příliš nepotřebovala. Jejím životním partnerem je totiž jeden z nejbohatších Čechů, podnikatel ve fi nančnictví David Beran.

Má deset miliard!

PRAHA – Ulovila miliardáře! Vzpomínáte na Miss ČR 1997 Terezii Dobrovolnou (30)? Na rozdíl od většiny kolegyň nikdy příliš netoužila po kariéře modelky a raději si dokončila vysokou školu. Ostatně modelingem si ani vydělávat příliš nepotřebovala. Jejím životním partnerem je totiž jeden z nejbohatších Čechů, podnikatel ve finančnictví David Beran.

S mužem, jehož majetek je odhadován na deset miliard korun, tedy tisíc kulaťoučkých milionů, má Dobrovolná dvě děti. A peníze si očividně dokáží užít. „Podnikla jsem hodně dobrodružný výlet do hor v Malajsii. Nebo jezdíme lyžovat na Aljašku do volného terénu, kde nikdo jiný není,“ popsala své koníčky Dobrovolná.

S partnerem žije ve vile v rakouském Zell am See. Původně si sice postavili luxusní rezidenci kousek od Chrudimi, ale rušil je prý hluk z nedalekého letiště, a tak se odstěhovali. „Od bývalého místostarosty jsem dostal dobrou radu. Mám se odstěhovat do Rakouska, když mi vadí hluk letadel. Postavil jsem si v Rakousku dům, takže se skutečně mám kam odstěhovat a moje dvě malé děti nebudou pětkrát denně buzeny,“ vysvětlil důvod odchodu z republiky svérázný miliardář.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.