Matka brutálně zamordované Elišky (†9) si sype popel na hlavu a mluví o sebevraždě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Matka brutálně zamordované Elišky (†9) si sype popel na hlavu a mluví o sebevraždě!

Alena si vyčítá, že vraždě nedokázala zabránit a dokonce přemýšlí, že by se oběsila.
Alena si vyčítá, že vraždě nedokázala zabránit a dokonce přemýšlí, že by se oběsila. (Foto Aha! – David Malík, Facebook.com)

Jeden z nejodpornějších zločinů letošního roku ani dva měsíce po dopadení vraha nepřestává vzbuzovat silné emoce. Pochopitelně utrpení rodiny je nejsilnější a bolest se v těchto dnech, kdy matka zavražděné Alena K. (28) obdržela od soudu detailní spis o posledních chvilkách dívenky.

Vše svědčí o tom, že bestiální vrah a strýc zavražděné Roman K. by mohl být odsouzen do konce roku. To však je jen slabá náplast na hlubokou ránu v srdci matky. "Dnes mi přišly papíry. A tam je ta událost popsaná. Ani nevíš, jak strašně mě to bolí, že tohle ona musela prožít. Nejradši bych se okamžitě pověsila za to, že jsem tomu nedokázala zabránit," šokovala paní Alena přítelkyni vzkazem na sociální síti.


Je jisté, že trauma z podrobností o udušení a znásilnění malé dcerky si v sobě ponese do konce života. "Dny bez Elišky jsou plné smutku, slz a ticha. Chybí nám všem," popisuje atmosféru v rodině. "Ať už Eliška bydlela kdekoliv, já ji milovala a ona mě," zoufá si žena v Blesku a přemýšlí, co bude dál. "Drží mě nad vodou plány, že si dám život do pořádku a budu bojovat o svého syna Martínka."

Přečtěte si
svatadala
14. 4. 2015 • 15:06

Divná láska matky k dětem, o které se nestará. Hlavně, že by se pověsila a hned na to si dá život do pořádku a bude o kluka bojovat. Je stejná, jako Rychtář s Bartošovou.

goldsteinicik
26. 11. 2014 • 07:48

To ať udělá stejně je na světě k ničemu...děcka porodí pak je někam vrazí a teď by chtěla politovat? Paradoxní . Bába to samé, děcko není ze školy kolik hodin doma a ona jí nejde hledat až večer...nechápu, nerozumím. Vypečená rodinka jedním slovem "chátra".

prasulka
25. 11. 2014 • 19:28

prasulka
25. 11. 2014 • 19:27

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.