Borhyová a Koranteng: Drsná smlouva s Novou! Co všechno jim zakázali? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Borhyová a Koranteng: Drsná smlouva s Novou! Co všechno jim zakázali?

Drsná smlouva s TV Nova je plná zákazů. Nesmějí např. vystupovat na společenských akcích.
Drsná smlouva s TV Nova je plná zákazů. Nesmějí např. vystupovat na společenských akcích. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Jeden zákaz za druhým! Blonďatá hvězda televize Nova Lucie Borhyová (36) má hodně drsnou smlouvu s televizí. Nesmí se ostříhat, změnit barvu, hrát v divadle, moderovat některé akce, a navíc nesmí s kolegou Reyem Korantengem (40) nastoupit do jednoho letadla.

„Máme nějaký limity ve smlouvě, já jsem to nečetl úplně přesně, ale třeba nesmíme s Luckou letět jedním letadlem,“ práskl tajnou informaci Koranteng. „To se táhne, když Nova začínala, tak jsme to tak měli. Aby nepřišli o dva moderátory najednou. No, je to praktický,“ dodal moderátor.

Létání ale není jedinou věcí, kterou mají moderátoři zakázanou. „Dostala jsem třeba nabídku od Pavla Trávnička zahrát si v jeho Divadle Skelet, ale opravdu máme striktní smlouvy, v nichž jsou tyhle věci zakázané,“ svěřila se v Lucie s tím, že moderátor zpráv by měl být podle televize seriózní.

Zákazy se týkají také moderování akcí mimo Novu. „Někdy narazím. Například když se otevírala jedna část dálnice. To je riskantní záležitost. Druhý den bych třeba ve zprávách hlásila, že se tam stala tragická nehoda...,“ prozradila Lucie, která nesmí ani experimentovat se svým vzhledem. „Podle smlouvy bychom veškeré změny image měli konzultovat. Každá dvojice má nějak působit a my s Reyem jsme taková black and white kombinace, takže kdybych si chtěla ostříhat nebo obarvit vlasy, tak se musím zeptat,“ řekla Lucie v rozhovoru pro server idnes.cz Cenzura šatníku
O drsných podmínkách ve smlouvě ví své i moderátorka Odpoledních zpráv Petra Svoboda (32). Když letos fotila prestižní kalendář, Nova jí zcenzurovala oblečení. „Tam určitě fungovala autocenzura i televize Nova, takže všechno bylo schválené předem,“ prozradila zákulisí focení v Toskánsku moderátorka.



Přečtěte si
ararat
26. 11. 2014 • 08:29

oxallis,,,a co je passy? neznám takové slovo v češtině...

mord
25. 11. 2014 • 19:49

Oxallis neni dite Je jen hloupa

ararat
25. 11. 2014 • 16:10

oxallis podle sebe soudím tebe? příjdeš mi jak úchylná,když máš starost o mé kozy..pořád jsi jako dítě..ono by to docela odpovídalo tvým projevům...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.