Neslušný návrh pro Ivanu! Co na to Karel Gott? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Neslušný návrh pro Ivanu! Co na to Karel Gott?

Ivana Gottová bude od března v Divadle Hybernia hrát těhotnou prostitutku.
Ivana Gottová bude od března v Divadle Hybernia hrát těhotnou prostitutku. (Foto Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek, FTV Prima)

Neslušný návrh! Ten dostala manželka Karla Gotta (75) a moderátorka VIP zpráv Ivana Gottová (38). A překvapivě na něj přistoupila! V chystaném muzikálu Přízrak Londýna bude hrát prostitutku. A ještě ke všemu těhotnou!

„Ivana se už nějakou dobu pohybuje v muzikálovém prostředí, takže byla jen otázka času, kdy ji zkusíme jako herečku a interpretku,“ řekl deníku Aha! režisér Lumír Olšovský (41).Ubezpečil jsem ji, že to nebude bolestivý debut... Akorát to bude mít těžší v tom, že její role je těhotná v pokročilém stadiu,“ dodal s lišáckým úsměvem.


„Budu hrát sice prostitutku, ale v dobré společnosti,“ směje se Gottová, která se nikdy netajila tím, že chtěla být herečkou. Proto se v minulosti hlásila na brněnskou JAMU i pražskou DAMU. Přestože to nevyšlo, nevzdala to. Během svého pobytu v New Yorku navštěvovala víkendové workshopy ve vyhlášené herecké škole HB Studios.

„Radila jsem se o tom nejen s manželem, ale i s kamarádkami, které v tom budou hrát - s Monikou Absolonovou, Ilonou Csákovou a Vandou Károlyi. A všechny mi jednohlasně řekly, že do toho mám jít,“ prozradila Ivana, kterou nabídka potěšila, ale zároveň k ní má velký respekt.

Gott byl proti
„Vím o její touze hrát. V New Yorku navštěvovala muzikály, chodila tam do školy a stále se o divadlo zajímá. Přesto jsem jí to rozmlouval. Talent má, ale bude se na ni brát jiné měřítko,“ okomentoval pro Aha! Karel Gott. Manželku ale v jejím odhodlání podporuje. Zastává totiž názor, že důležitá je odvaha.

Učí se zpívat
Ivana Gottová už dřív chodila na hodiny k hudební pedagožce Lídě Nopové. Nyní ji učí zpívat Jana Balašová, stejně jako její dcery Charlottku (8) a Nellinku (6), které hrají v muzikálu Marie Antoinetta



Autor:  mia

Přečtěte si
mandat
26. 11. 2014 • 15:25

Svata pravda.

beladona
24. 11. 2014 • 09:42

Možná tam bude jen v jakémsi komparzu prostitutek, Olšovský někde proflákl, že nemají lidi na obsazení , jsou už na muzikály rozebraný.

beladona
24. 11. 2014 • 09:40

mandat asi jo, asi byla jedna z těch, co prošla jeho postelí.Vymetala coby " produkční " kdejakej mejdan, prošla kdejakou postelí, byla často namol, tak jakýpak vzpomínky. Tohle má ta nána zazdívat, ne se tím chlubit .

beladona
24. 11. 2014 • 09:36

mandat A je příšerné, že Mistr ztratil soudnost .

street
23. 11. 2014 • 19:09

Je to hruza!!! Machackova-Gottova je slavomanka a zlatokopecka nicka, ktera je totalne nesoudna... Bez Mistra, kterym se vsude zastituje a ktereho tak dlouho uhanela az ho vsema trikama uhnala, by po ni ani pes nestekl...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.