Halina Pawlowská: Bizarní smrt otce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Halina Pawlowská: Bizarní smrt otce!

Halina má nový pořad o vaření, ve kterým promluvila i o svém soukromí.
Halina má nový pořad o vaření, ve kterým promluvila i o svém soukromí. (TV Nova)

Populární česká moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská (59) přišla minulý rok o manžela Zdeňka, ale ani to jí neodradilo mluvit o smrti s lehkostí a humorem. Prozradila, jak zemřel její tatínek Vasil Kločurák.

V rodině Haliny Pawlowské mají všichni tuhý kořínek. Její maminka Zdeňka zemřela v 95 letech a její otec byl na tom podobně. Jeho život však ukončila nehoda, nikoliv stáří spojené s nemocemi. Jinak by tady možná mohl být až dodnes.

Právě na tatínka Vasila zavzpomínala moderátorka v pořadu U Haliny v kuchyni, kde kuchtí před kamerami. Je totiž velkou příznivkyní česneku a divákům se snažila vysvětlit, proč do jídla přidává víc stroužků, než ostatní smrtelníci. „Můj otec jedl každý den jeden stroužek česneku. Taky se dožil devadesáti let,“ vysvětlovala Pawlowská. A hned dodala: „Pak ale umřel na úraz po pádu na jezdících schodech,“ uzavřela Halina. Pro tu zůstane do konce života nešťastným měsícem života srpen. Tento rok pochovala svoji maminku a minulé léto se loučila s milovaným manželem. O smrti ale i přes to dokáže mluvit otevřeně a s humorem.



Přečtěte si
beladona
23. 11. 2014 • 19:10

Já ji mám ráda. Je mi fuk, že je exhibionistka.Je chytrá , píše dobře, její mluvený projev má zvláštní dikci, která se mi hezky poslouchá a tak jí dávám za 1 .

vlaku
23. 11. 2014 • 10:56

oprava: showbyznysu

vlaku
23. 11. 2014 • 10:54

Nechutná baba. Před všemi ze sebe dělá, že je hvězda, přitom má problém zavázat si boty. Kdo to vůbec přitáhl do schowbyznysu ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.