Ten si to slízne: Žáci nachytali ženatého ředitele školy (41), jak ve třídě provádí orální sex s matikářkou (45)! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ten si to slízne: Žáci nachytali ženatého ředitele školy (41), jak ve třídě provádí orální sex s matikářkou (45)! +VIDEO

Ředitel školy s kolegyní svým žákům přichystali nečekané překvapení.
Ředitel školy s kolegyní svým žákům přichystali nečekané překvapení. (Zdroj: Aha! - ara)

Ale to je nepěkné! Tedy jak se to vezme. Vážený ředitel slovinského vzdělávacího ústavu a pedagog Drago Kamenik se nechal přistihnout ve chvíli, kdy se zájmem svým jazykem prozkoumával tajemná zákoutí rozkroku učitelky matematiky Manji Mertelj. ta svým hlasitým vzdycháním přilákala pozornost studentů.

Horké chvilky proběhly přímo ve třídě, kde se jinak učí. "Slyšeli jsme zvuky a poznali, že někdo v učebně má sex a pomysleli si, že jde o spolužáky. Nemohli jsme uvěřit, když jsme uviděli naši matikářku s ředitelem," řekl jeden ze svědků pro Slovenske Novice. Pan ředitel, který je jinak ženatý a má dvě děti, prohlásil, že natočené video je podvrh a vyhrožoval udáním na policii.


"Muž na videu nejsem já," bránil se dál marně ředitel s tím, že vše je počítačově upraveno. "Řekl jsem to své ženě. Dokaží si ti blázni vůbec představit, jakou škodu takovým jednáním způsobují? Stejně tak pro učitelku matematiky, která je jinak vynikající pedagožka a mohl bych o ní uvést spoustu pozitivních věcí," hořekoval nevěrník a my mu ta pozitiva jen přejeme. Žáci se však nedali zastrašit. "Můžeme zveřejnit mnohem více a dokázat, že o pravosti nelze pochybovat," nechali se slyšet.

Video se pochopitelně stalo hitem internetu a vy se na něj také můžete podívat.
Video se připravuje ...

Přečtěte si
mekanik
24. 11. 2014 • 23:42

Čáryfuk je ohebnej vykouří se sám

lalia
23. 11. 2014 • 10:46

amplituda,piš jen o sobě jak to máš ráda,mě laskavě vynech.O mě nic nevíš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.