Láďa Hruška ve sporu s konkurencí? Ten recept je můj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Láďa Hruška ve sporu s konkurencí? Ten recept je můj!

 (Frekvence 1)

V rádiu Frekvence 1 dnes bylo pěkně dusno. Aktuálně nejznámější kulinářská celebrita Láďa Hruška se zde potkal s Rudou z Ostravy a také dvěma VIP dětskými postavičkami, kterým zde coby autor kuchařského bestselleru pokřtil novou knížku. Ta obsahuje jednoduché recepty pro děti a o autorství jednoho z nich by se prý dalo polemizovat


Dneska ke mně zavítala celebrita. Synek, kurde, slavnější než Goťák před dvaceti rokama. Synek, kterej umí vařit. A já zdravím live na Frekvenci 1 Láďu Hrušku!“ hulákal dnes do éteru známého rádia Ruda z Ostravy. V malém prostoru studia se v jednu chvíli mačkali nejen oba moderátoři, ale také maskoti nové dětské knížky Laskončina kuchařka – rychlé mňamky a také fotograf a kameraman, kteří celý trochu bláznivý počin dokumentovali.

Knížka je velmi inspirativní. I pro mě. Je super, že tomu rozumím i já, protože tam jsou barevný obrázky. Zaujal mě tam recept na pečená jablka a i když to často neříkám, tak když nemáte jablka, tak si upečte hrušku,“ smál se Hruška, čímž nebezpečně pro živé vysílání odboural všechny okolo. Že si knížku dětských receptů stihl opravdu pozorně prohlédnout dokazuje fakt, že upozornil na podobnost s jedním ze svých receptů: „Mě tam zaujal ten recept z banánů a vajíčka, myslím, že je trochu čornutý z mojí kuchařky, protože s tím jsem na Nově přišel už před půl rokem.“

Nakonec ale v roli kmotra knížce velkoryse popřál alespoň poloviční prodej, jaký měla jeho prvotina, jež se s určitostí stane číslem jedna mezi dárky letošních Vánoc.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.