Vážná situace: Libuše Šafránková (61) půjde pod kudlu. Má mít plicní nádor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vážná situace: Libuše Šafránková (61) půjde pod kudlu. Má mít plicní nádor!

Libuše Šafránková údajně čeká na operaci nezhoubného plicního nádoru, Nyní se však léčí s virózou.
Libuše Šafránková údajně čeká na operaci nezhoubného plicního nádoru, Nyní se však léčí s virózou. (Foto Aha! – Jindřich Starý, )

Herečka, na kterou většina filmových a televizních diváků nedá dopustit, a která se nesmazatelně vryla do paměti národa jako půvabná Popelka v legendární pohádce, má vážné zdravotní komplikace. A nejde o žádné nachlazení. Podle všeho ji čeká chirurgický zákrok kvůli nádoru na plicích. Informaci zveřejnil časopis Sedmička.

Libuše Šafránková by operaci měla podstoupit ve Fakultní nemocnici Motol. Termín dosud není určen, neboť herečka se musí léčit z virového onemocnění. Podle zdroje ze zdravotnického zařízení se sice jedná o nádor, ale naštěstí není zhoubný. Přesto je to komplikace, která bude Šafránkovou v jejím věku stát dost sil.


Na přímý dotaz Popelka nereagovala ani tak, ani onak. Tedy plánovaný zákrok nevyvrátila, ale také nepotvrdila. "K tomu nemůžu nic říct. Jsem doma a mám asi nějakou virózu nebo nachlazení. Beru antibiotika," řekla Sedmičce.
Nakonec by možná byla ochotna říct více, ale požadovala od novinářů vyzrazení zdroje, což pochopitelně nešlo. "Kdo vám to vlastně řekl? Vy mi nechcete nic říct, taky vám nebudu nic říkat. Mám chřipku. To je vše, co vám k tomu můžu říct," rozhodla se Šafránková mlžit. V každém případě přejeme oblíbené herečce hodně zdraví!



Přečtěte si
malavelka
3. 5. 2018 • 10:44

Zralý člověk se smířuje se svým stárnutím a nakonec i se smrtí, takže žádfný přehnaný strach z ní nemá. Šafránková dokázala být sama sebou, a takových lidí zase moc není.

malavelka
3. 5. 2018 • 10:41

Přesahuje průměr kvality mezi herečkami, a to hlavně jako člověk.....

mekanik
21. 11. 2014 • 22:35

Je opuchla z chlastu stejně jako ivet

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.