Malý syn Pergnerové - Pyšní se tetováním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Malý syn Pergnerové - Pyšní se tetováním!

Tereza Pergnerová se synem Samuelem, který se chlubil svým tetováním
Tereza Pergnerová se synem Samuelem, který se chlubil svým tetováním (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA „Je neuvěřitelné, co všechno ti mladí se svým tělem dokážou,“ vysekla poklonu všem deseti finalistům soutěže Tanečník roku moderátorka Tereza Pergnerová (32). Ta na celou akci do pražské Holešovické tržnice dorazila nejen se svým partnerem Jiřím Chlebečkem, ale i s pětiletým synem Samuelem, kterého nechala dokonce i potetovat!“

„To tetování není pravé, je to jen dětská hena,“ smála se Tereza. Malému Samuelovi to ale stačilo a všem přítomným se chlubil svou novou »kérkou«. Jen co si Tereza splnila svoje moderátorské povinnosti, zodpovědně odvezla Samuela i jeho kamarády domů. To budoucí maminka Andrea Verešová si večer užívala ve společnosti neznámých mužů, ani jeden z nich totiž nebyl její partner, bohatý právník Daniel Volopich.

„Vždycky když vidím ty skvělé tanečníky, strašně jim závidím,“ lichotila nejen soutěžícím, ale i hvězdné porotě, mezi níž nechyběli ani organizátor celé akce Yemi A.D. a moderátorka Lejla Abasová. Ta nakonec vyhlásila za toho nejlepšího tanečníka Streetdance osmnáctiletého Adama Klempára z Olomouce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.