Mrazivý konec modelky Netolické (†26): Spálena bez obřadu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mrazivý konec modelky Netolické (†26): Spálena bez obřadu!

Pohřeb bez obřadu je stejně záhadný jako smrt mladé ženy.
Pohřeb bez obřadu je stejně záhadný jako smrt mladé ženy. (Foto: Aha! – Michal Beránek, Facebook, ara)

Zatímco přítel za tajemných okolností zesnulé Kateřiny Netolické Jakub Petružálek (29) kvůli osobní tragédii ukončil své angažmá v KHL a vrací se z Ruska do rodného Česka, mladá modelka se vydala na úplně jinou cestu, ale i tu provázejí otazníky.

Tělo dívky, kterou našli mrtvou ve vaně, a u které policie vyloučila cizí zavinění, sebevraždu i smrt otravou plynem, včera putovalo z Litvínova do krematoria v Kladně, jak informoval Blesk. Tělo mělo být během středy spáleno a pohřbeno bez obřadu, popel pak předán do rukou rodinných příslušníků. To je velmi zarážející a zatím není jasné, co k takovému rozhodnutí rodinu vedlo. Kompletní pitevní zpráva, která by mohla objasnit detaily podivné smrti, má být vyhotovena do konce měsíce.


Petružálek bude nadále působit v České republice, aby mohl být s nejbližšími.  "Není to o tom, že by ztratil zájem o hokej. Jen nechce být v kontaktu s rodinou jen přes telefon nebo Skype," řekl webu iSport.cz  Michal Leimberger ze společnosti, která hokejistu zastupuje. Událost mladého sportovce velmi zasáhla a nyní bude potřebovat čas a podporu okolí, aby se z neštěstí vzpamatoval.

Přečtěte si
Shelby16
20. 11. 2014 • 23:15

Naprostá neúcta rodiny k té zemřelé holce, když jim ani nestála za obřad !!! Ale milióny po ní dědit to jo !! Její rodina by se měla stydět.

erene
20. 11. 2014 • 18:35

Měl ale i tak jako úchyl čekal několik hodin u pece,aby měl jistotu,že jí spálili..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.