Domkář Zdeněk Podhůrský: Život v paneláku? Zoufalství… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Domkář Zdeněk Podhůrský: Život v paneláku? Zoufalství…

Zdeněk Podhůrský v paneláku bydlet nechce.
Zdeněk Podhůrský v paneláku bydlet nechce. (Profimedia.cz, ara)

Někdo je vděčný aspoň za miniaturní garsonku, někomu se nezavděčíte ani vybaveným bytem v panelovém domě. Ten druhý případ se týká herce Zdeňka Podhůrského (55), který si podobný styl bydlení ani neumí představit.

Svůj domek u Prahy si Podhůrský pořídil před 14 lety. Cítil z něj, že má duši a tím bylo hledání vhodné nemovitosti u konce. „Nejrůznější opravy trvaly osm let, ale jsem spokojený,“ říká dnes herec. I když, jak to bývá, musí na domku pořád pracovat a něco vylepšovat, představa většího pohodlí v panelákovém bytě ho přímo děsí.

„To ne! Panelákový byt byl sen mé první manželky, ta v paneláku vyrůstala. Já z toho byl zoufalý. V posledním patře spláchli, a v prvním to bylo slyšet. Tehdy se přizpůsobila ona mně a žili jsme v centru Prahy v podkrovním bytě s ateliérem, ale paradoxně i ona dnes žije v rodinném domku za Prahou,“ vysvětluje Podhůrský.

A v čem vidí největší výhody života mimo města ve velkém bytě? „Já si pouštím muziku nahlas a mám rád kolem sebe prostor. Mám dům u lesa, mezi loukami, koně vedle sebe… to mi žádný sebeluxusnější byt nemůže nahradit,“ popsal herec v příloze Blesku Moderní bydlení.  



Přečtěte si
zaj-po
28. 11. 2014 • 14:46

Je to naprostý citový invalida.Je mu naprosto jedno,jak se kdo cítí---a v lese jsou zvířata,která těmi svými repráky naprosto stresuje,,,ale kdo mu dá to---co potřebuje,,,tím myslím ,pořádný výprask.

beladona
25. 11. 2014 • 09:55

Dávat neslučitelné věci dohromady je umění ( a to jak v oblékání, tak v byt. architektuře). Tahle rádoby neslučitelnost je ale nelad.

mekanik
24. 11. 2014 • 23:35

Zoufalec

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.