V rodině paterčat přituhuje: Babička profackovala pečovatelku a přišla odplata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

V rodině paterčat přituhuje: Babička profackovala pečovatelku a přišla odplata!

Babička Kiňová nedokázala jednat s chladnou hlavou a úřad udělal rázná opatření.
Babička Kiňová nedokázala jednat s chladnou hlavou a úřad udělal rázná opatření. (Aha! - Mária Rušinová, reprofoto ČT)

Pečovatelky už chodí do milovické rodiny jen uklízet, o děti se starat nesmějí. Stalo se tak poté, co matka Alexandry Kiňové jednu z pečovatelek měla profackovat. Prý proto, že se nedokázala postarat o jedno z dětí a to ošklivě spadlo ze sedačky.

„Víš, jak jsem rozčílená? Tak jsem ji tam profackovala,“ vylíčila situaci, která zkomplikovala chod rodiny babička dětí, Olga Kiňová. Co přesně ji rozhodilo, vypráví matka dětí v dalším pokračování seriálu Paterčata, který dnes večer (středa) vysílá Česká televize.

„Byla tu nová pečovatelka a dali jsme jí na starost Míšu, aby ho hlídala. Byl na bříšku na sedačce,“ popisovala Saša. Pak prý z pokoje odešla a najednou uslyšela hrozný křik. „Rychle jsem tam utíkala a dítě bylo na zemi. Ona tu stála a dělala, jakože nic,“ kroutí hlavou matka paterčat.

Tahle situace podle všeho vyústila v to, že babička Kiňová vzala spravedlnost do svých rukou a na pečovatelku si vyšlápla. Ta si to pochopitelně nenechala líbit. „Ta nám nahlásila, že ji babička napadla v Milovicích,“ říká v dokumentu Emilie Třísková, ředitelka Centra sociálních a zdravotních služeb.

Kvůli incidentu tak přišla rázná opatření. Pečovatelky už teď chodí k Saše, Antonínovi a jejich dětem jen uklízet, péče o samotná paterčata už je teď jen na rodině. Mimochodem, svízelnou situaci řešila přímo na místě i ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová, která rodinu navštívila.



Autor:  ph

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.