Vztahy na bodu mrazu: Finková se chce vdávat, Geňa se s ní musí rozvést! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vztahy na bodu mrazu: Finková se chce vdávat, Geňa se s ní musí rozvést!

Genzer by chtěl rozvod vyřešit do konce roku, Finková se prý chce vdávat.
Genzer by chtěl rozvod vyřešit do konce roku, Finková se prý chce vdávat. (Foto: Aha! - Mária Rušinová, Martin Hykl, koláž Ahaonline.cz)

Jsou to dva roky, co se televizní bavič Richard Genzer odstěhoval od manželky a dětí Lindy Finkové. Dnes mají oba jiné partnery a spojují jen dva potomci. Donedávna žily děti Matěj a Viktorka (16) u matky, nicméně dcera se rozhodla žít s otcem. Jak to spolu vlastně Finková s Genzerem mají a co plánují do budoucnosti? Budete překvapení!

Dosud ještě manželé údajně vycházejí dobře, ale je to vlastně tím, že se nestýkají. "My se s manželem skoro nevidíme, takže vycházíme výborně," říká zpěvačka a její slova potvrzuje i Genzer: "Se svojí ženou vycházím normálně po esemeskách," svěřili se každý zvlášť VIP zprávám na Primě.


Jenže na pořadu dne je teď i rozvod! "No tak asi určitě, ona říká, že se chce vdávat. Já to chci vyřešit do konce roku," překvapuje bývalý tanečník a televizní klaun. Finková prý ale o rozvodu nic neví a o svatbě také mlží: "My jsme to zatím neřešili. Až se jednou rozvedu, tak se možná vdám."
Mezitím si šestnáctiletá dcerka v rámci pubertální rebelie užívá pohostinnosti svého otce. Finková tvrdí, že Viktorku k otci vlastně sama poslala, protože si děvče chce vyzkoušet něco jiného. "Já nevím, co se stalo, já tam nebyl, ale dcera je u mě a moji přítelkyně. Moje žena mluví pořád a o všem, takže já mluvit nebudu, protože se to asi dozvíte od ní všechno," prohlašuje Richard Genzer.



Přečtěte si
anezat
14. 11. 2014 • 19:39

Já zas nepochopím, jak jemu mohla stačit protekční Finková s předělaným orlím rypákem. Kdyby neměla svou matku a šikovného otčíma, kdo by ji dnes znal?

mekanik
13. 11. 2014 • 14:19

genzer mi pripomíná michala novotného.taky si myslí že mu z pr,dele svítí slunce.de.bilové oba dva

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.