Opuštěná hvězda Vyprávěj Betka Stanková: Jak zvládá dcerku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Opuštěná hvězda Vyprávěj Betka Stanková: Jak zvládá dcerku?

Herečka Alžbeta Stanková zůstává s dcerkou sama
Herečka Alžbeta Stanková zůstává s dcerkou sama (Aha! – Marek Pátek)

Během těhotenství oblíbená herečka z retroseriálu Vyprávěj Betka Stanková (32) musela bojovat s těhotenskou cukrovkou a velmi se o miminko bála. Po porodu ale přišla další rána! Opustil jí přítel Jan Seidel. Jak herečka zvládá péči o malou dcerku?

Ještě ani nedošlo na vdavky a partner Stankové už byl pryč. Svou milou opustil po porodu, mezi oběma však již delší dobu panovaly neshody. Herečka se ale s rozchodem vyrovnala statečně. „Nejsem na to sama, mám aktivního tatínka, fantastické babičky. Přes to všechno je to ale samozřejmě obtížnější, když chci pracovat a seberealizovat se,“ svěřila se Betka serveru Super.cz.

I když se teď malá Alžbětka s otcem stýká, odpustit partnerovi odchod trvalo delší dobu. Dnes už je prý ale mezi nimi všechno v pořádku. „Naprosto se stará, funguje krásně. Každý rozchod je ale těžký. Vždycky to nějakou dobu bolí a jenom čas je nejlepší lék, aby se emoční rovina uklidnila. Ale když jsou dva lidé na stejné mentální rovině a chtějí, aby to bylo v pořádku, tak to jde. A myslím, že nám se to daří,“ říká šťastná herečka, která ale zatím zůstává sama a na dalšího partnera nepospíchá.

Přečtěte si
mekanik
13. 11. 2014 • 15:19

nevím,taž asi spapala víc pindíků než ja teplých večeří

mekanik
13. 11. 2014 • 14:48

to víš,to je těžký.ona nezavolá,nenapíše...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.