Ladislav Frej po smrti matky: Překvapivá změna v životě s partnerkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ladislav Frej po smrti matky: Překvapivá změna v životě s partnerkou!

Dlouho se Ladislav Frej sňatku s přítelkyní Gábinou bránil. Teď to už vidí jinak.
Dlouho se Ladislav Frej sňatku s přítelkyní Gábinou bránil. Teď to už vidí jinak. (Foto: Aha! - David Malík)

Jenom množství práce ulehčuje herci Ladislavu Frejovi (72) nelehké období, jež zažívá po smrti maminky Františky (†93). Po několika pobytech v nemocnici nakonec přestala chodit, stále ležela a dostala zápal plic, což vedlo k celkovému selhání organismu. Ženou číslo jedna se tak v životě uznávaného herce stala přítelkyně Gábina (49). Tedy pokud nepočítáme jeho milovanou fenku Julču... A možná se budou dít věci!

Po smrti manželky Věry Galatíkové (†69) před sedmi lety to vypadalo, že Ladislav Frej zůstane po zbytek života sám. Jenže pak potkal o třiadvacet let mladší prodavačku z módního butiku. S paní Gábinou sice herec nežije, ale přesto vztah dvojice již pět let trvá. Ovšem o svatbě Frej nechtěl vůbec slyšet. A právě nyní po smrti maminky se ukázalo, že změnil názor a pravděpodobně se i ve svém věku dočká chomoutu.


Možná sehrálo roli, že přítelkyně Gábina o vdavky tolik stála. Každopádně se na svou eventuální pátou svatbu dívá jinak než před časem. "Už jsem změnil názor, možná chci. Uvidíme, jak to bude. Možná vám radost uděláme, možná ne. Uvidí se. Rozhodně zatím nám to takhle vyhovuje. Oba máme tolik práce, že se musíme snažit, abychom si na sebe udělali čas," mlží v Blesku herec, který je na svůj věk stále ještě švihák.
Dosud herec žije s fenkou Julčou, ale pokud by došlo k nějakým změnám, musela by se přizpůsobit partnerka. Ta žije na Chodově, kdežto Frej v Hostivicích. "Já se rozhodně nikam stěhovat nehodlám. Kdybych dům prodal, prodělal bych. Ale neřešte to za nás, říkám, uvidíme," prozrazuje. Je tedy celkem pravděpodobné, že se brzy dočkáme páté veselky charismatického divadelníka.

Přečtěte si
tunka
10. 11. 2014 • 20:23

Dle jiných herců a sousedů v Host. je Frej velmi nesympatický a arogantní člověk!Je to opravdu hnusák, svoji manželku Věru Galatíkovou trápil celý život. Foto je opravdu odporné!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.