Bílá šetří na vlasech?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bílá šetří na vlasech?!

Lucie Bílá se nechá česat zadarmo!
Lucie Bílá se nechá česat zadarmo! (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Zpěvačka Lucie Bílá (40) si na vlasech jako každá žena zakládá, proto nemohla chybět na plesu vlasové kosmetiky L´Oréal Professionnel! Nedělnímu Aha! se ale podařilo zjistit, že Luciin krásný účes nevytvářel nikdo z přítomných profesionálů, ale její nová kadeřnice, která své služby Lucii nabízí zdarma. Že by byla pro Lucii hlavním důvodem změny lazebníka šetrnost?

Jak Lucie přiznala, nerada tančí, proto na plese v pražském Obecním domě zazpívala jen jednu písničku a už spěchala domů za svým manželem Noidem a synem Filipem. To známý znalec etikety a bývalý mluvčí exprezidenta Havla Ladislav Špaček se zdržel o poznání déle, a dokonce se na plese potkal také s kolegyní z oboru Eliškou Coolidge Haškovou, která si však na parketě musela vystačit sama. Se svou přítelkyní Magdou Nikodémovou to pořádně rozjel i Vlasta Korec! „Držte si klobouky, jedeme z kopce,“ smál se Vlasta, když na parketu vytvářel divoké taneční kreace.

Půvabná herečka Jitka Čvančarová, známá divákům hlavně ze seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě, si zvolila za společnici maminku. Stále si asi měly co povídat, k tancování se totiž příliš nedostaly. Na plese, který moderovali Leoš Mareš a Pavla Charvátová, se objevila i topmodelka Daniela Peštová. Ta se však na přehlídkové molo mezi modelky, které předváděly sexy modely návrhářky Liběny Rochové, nezařadila a spokojila se s losováním tomboly.

4.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.