Lék na chorobný vztah Gondíkové: Budou mít s Langmajerem děťátko? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lék na chorobný vztah Gondíkové: Budou mít s Langmajerem děťátko?

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková už děti mají, jenže ne spolu.
Jiří Langmajer a Adéla Gondíková už děti mají, jenže ne spolu. (Foto herminapress.cz, ara)

Dnes již není žádným tajemstvím, že moderátorka Adéla Gondíková (41) a herec Jiří Langmajer (48) tvoří zamilovaný pár. Po čtyřech letech se jejich tutlaný vztah veřejně potvrdil a dvojice spolu spokojeně žije v Adélině domě. Jenomže mezi Gondíkovou a Langmajerem stojí ještě jeden muž!

Neobvyklé trojúhelníky
Problém, se kterým se musí Jiří Langmajer je totožný s tím, který řeší manželka Dalibora Gondíka (44) Markéta. Sourozenecké pouto mezi Adélou a Daliborem je tak silné, že ti dva jsou téměř v nepřetržitém kontaktu. "Moje žena i Adélin partner si holt museli zvyknout, že žijí v trojúhelníku," přiznává oblíbený moderátor v Blesk magazínu a popisuje příklad situace, kterou drahé polovičky sourozenců Gondíkových důvěrně znají. "Jsme schopní spolu od rána do večera točit, a pak si ještě dvě hodiny volat, protože jsme si nestihli nic říct," říká.


Mohli by zplodit syna
Na celé věci je zajímavý i fakt, že vztah moderátora a sestry mu ve výsledku zabere víc času, než s vlastní manželkou, se kterou prý tolik není. Je to ještě normální, taková vazba může být až chorobná. "Ano, je! Dokonce moje žena přesně tohle spojení často používá," svěřil se Dalibor Gondík. Účinným lékem na vzájemnou závislost by tak mohlo být, kdyby se Jiří Langmajer s Adélou Gondíkovou ještě rozhodli mít děťátko. On má již dvě dcery Terezu (24) a Júlii (16), ona zase dcerku Nelly (10) s Ondřejem Brouskem (33). Moderátorka by ve svém věku ještě dítě mít mohla a s Jiřím by se tak možná dočkali i syna. To by Adélu jistě přivedlo na jiné myšlenky, než dvouhodinové telefonáty s bratrem.



Přečtěte si
svatadala
16. 1. 2015 • 19:42

Je to snad normální, ta bl-b-ka stará je nepoučitelná. Nejdřív uhrane zajíce, pak zase holkaře a myslí si, že ona, stará, je ta jediná, se kterou Langoš zůstane. Jen jí vyleze těhotenský pupek, vezme Langoš draka za jinou a mladší. Navíc je Aduš na mimino stará, 42 let není ten nejlepší věk k početí. Ještě se narodí nějaký dementní tvoreček. Adéle zase zbydou oči pro pláč, ale je dost stará, aby myslela hlavou a ne jundou.

ararat
8. 11. 2014 • 07:42

beladona jsi se chlubila že máš dobrou paměť a teď jsi selhala,no ale dobře všichni chybujeme..

beladona
7. 11. 2014 • 23:44

ararat ach jo, araratko, jsi fakt senila. popleta Já ti žádný natření neslibovala.Ale holt to tak vykrystalizovalo ano, tamten výraz se mi líbí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.