Tragédie Anny Vejvodové (†88): Točila, když jí umíral syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tragédie Anny Vejvodové (†88): Točila, když jí umíral syn!

Anna Vejvodová si potrpěla na parádu. Svého času byla hvězdou každého plesu.
Anna Vejvodová si potrpěla na parádu. Svého času byla hvězdou každého plesu. (Foto rodinný archiv Oldřicha Vejvody)

Bez báby Kropáčkové se bohužel bude muset obejít Kameňák 5, který se začne točit po Novém roce a jehož rozpočet podle slov producenta Pavla Páska předběžně přijde na 80 milionů korun! Nejlépe placeným hercem v něm má být Vincent Navrátil (18). Jelikož syn Veroniky Žilkové (53) momentálně studuje v Londýně a kvůli natáčení bude muset přerušit školu, producent mu prý neváhá zaplatit 40 tisíc korun za jeden natáčecí den! „Moc o Vincenta stojíme. Je výbornej a ve čtyřce přímo zářil. Stojí za ten honorář,“ tvrdí Pásek.

Musela být hodně silná. Hvězda Troškových Kameňáků Anna Vejvodová (†88) alias bába Kropáčková přišla o jednoho ze čtyř synů, právě když točila v pořadí druhý Kameňák. Člověk si to neumí ani dost dobře představit.
Druhorozený syn pojmenovaný po tátovi Zdeněk, odešel v roce 2004 v pouhých 51 letech. „Bratr zemřel na otravu po zánětu nohy,“ prozradil Aha! hereččin nejstarší syn Oldřich Vejvoda (66).

Anna přitom nebyla žádná profesionální herečka, u kterých se předpokládá, že dokáží na place překousnout vlastní pocity. A ještě ke všemu šlo o komedii, kde se sype vtip za vtipem. Muselo to být pro ni strašně těžké. Přesto dokázala pod taktovkou režiséra Zdeňka Trošky (61) odvést skvělý výkon.

Pětka za 80 mega a přeplacený Vincek!
Bez báby Kropáčkové se bohužel bude muset obejít Kameňák 5, který se začne točit po Novém roce a jehož rozpočet podle slov producenta Pavla Páska předběžně přijde
na 80 milionů korun! Nejlépe placeným hercem v něm má být Vincent Navrátil (18). Jelikož syn Veroniky Žilkové (53) momentálně studuje v Londýně a kvůli natáčení bude muset přerušit školu, producent mu prý neváhá zaplatit 40 tisíc korun za jeden natáčecí den! „Moc o Vincenta stojíme. Je výbornej a ve čtyřce přímo zářil. Stojí za ten honorář,“ tvrdí Pásek.



Autor:  mir

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.