Iva Janžurová přiznává: Zesnulého manžela proklínala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Iva Janžurová přiznává: Zesnulého manžela proklínala!

Iva Janžurová
Iva Janžurová (Aha! - Roman Souček)

Po smrti životního partnera Stanislava Remundy (†84) si Iva Janžurová (73) stěžovala, že jí doma zůstal jeho duch a schovává jí věci. „Přišla jsem na to, že jsem pouze zapomnětlivá,“ přiznala dnes představitelka bláznivé Emy v Doktorech z Počátků.

„Na ducha jsem se spíš vymlouvala, žádného doma nemám,“ směje se herečka, kterou deník Aha! zastihl na oslavách 15. narozenin pražského Divadla Kalich. „Dokonce jsem nedávno ztratila zásnubní prsten od Staníka, protože si musím na jedno natáčení sundávat šperky. Proklínala jsem ho, kam mi ho schoval,“ vyprávěla Iva s tím, že ztráta šperku ji opravdu mrzela.

„No a představte si, že jsem ho našla na dovolené v popelníku v autě,“ překvapila Janžurová a dodala, že okamžitě telefonovala do autoservisu, kde vůz před dovolenou byl, aby automechanikům poděkovala.

Žili spolu 44 let na psí knížku
Janžurová byla s Remundou 44 let, ale nikdy nebyli manželé. Mají spolu dcery Sabinu (42) a Theodoru (40). Ke konci Standova života se herečka plně věnovala jen jemu, protože na tom byl už zle a potřeboval celodenní péči. Režisér zemřel na mrtvici 21. května 2012.

Už se asi nezamiluje..
Deník Aha! zajímalo, zda se herečka hodlá ještě někdy zamilovat. „Víte, to už se mi asi nepovede, to je tak vzácné...,“ zamyslela se s úsměvem Janžurová, kterou na TV Nova můžete v seriálu Doktoři z Počátků vidět každé pondělí a středu.

Autor:  kl

Přečtěte si
beladona
17. 11. 2014 • 14:03

Kdysi říkala, že Remundu nijak nemilovala.prostě se s ním sžila , ale že to rozhodně nebyla vášeň.Nekomemtuju, jen uvádím. Je úžasná a mám ji ráda Jen nevím, proč někdo komentuje, že se už zamilovat nemůže.Proč ne? Může.

edea
16. 11. 2014 • 10:08

Jakého manžela??Žila s Remundou skoro 45 let,ale manželé nebyli.Byla rozvedená a Remunda taky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.