Herečka z Ulice Diana Korbelová (18) se živí jako prostitutka! Kolik stojí sex s celebritou? +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herečka z Ulice Diana Korbelová (18) se živí jako prostitutka! Kolik stojí sex s celebritou? +VIDEO

Ve dne si vydělává natáčením, v noci prostitucí.
Ve dne si vydělává natáčením, v noci prostitucí. (Foto Aha!, TV Nova)

Sex s celebritou? Za peníze? Jeden pražský privátek kromě neznámých tváří nabízí rovnou herečku z nováckého seriálu Ulice! Po upozornění čtenářů zjistil deník Aha!, že herečka si opravdu po nocích vydělává svým tělem.

S jakou jemností a vášní Diana Korbelová (18) zpívá v kapele a v seriálu TV Nova jako Marie svádí mladého Borise, s takovou láká své zákazníky do lože hříchu! Prozrazují ji její náušnice, tetování i velmi charakteristické a charismatické oči. Jaké to pak musí být pro sexuchtivého diváka překvapení, když plný zážitků z dalšího zhlédnutého dílu dorazí do privátu na pražských Vinohradech a mezi dveřmi ho vítá ta samá dívka! Jenže si říká Ester a místo 50 minut v televizi vám nabízí náruživou půlhodinku na vlastní kůži za tisícovku!

Do činžáku zákazník vstupuje po telefonické domluvě, na webu z taktických důvodů adresa není. V prvním patře už na něho čekají otevřené dveře. Romantika, pak ceník Přítmí stydlivým jedincům nesnášejícím odraz v zrcadle, na kterých tam nešetří, nahrává. Romantickou atmosféru jak z červené knihovny dokresluje několik možná i desítek rozsvícených svíček. Jakmile zákazníka Ester doprovodí do pokoje, zeptá se, jaké má přání, a ihned mu ho nacení. A aby tam každý nepřišel z »ulice« jen tak, pošle ho Ester do sprchy, kde už je přichystaný ručník. Po příchodu z koupelny slečna leží na břiše a ve vzduchu kmitá nohama jako nevinná školačka s culíky. Chybí jen podkolenky a aktovka. A nepotřebuje k tomu scénář, svou roli jistě dobře zná...

Půlhodina sexu za tisícovku
Stejně jako v baru není v ceně drinků pití z bříška barmanky, v privátu, kde Ester pracuje, není v ceně třeba líbání. „Normálně klasika, společná sprcha, masáž,“ říká zákazníkům Ester a natahuje se pro tisícovku. Za hodinu nabízí platbu »pouze« o pětistovku vyšší. Kdybyste si přáli, aby Ester přijela za vámi, za hodinu si připlatíte další tisícovku, dohromady 2500 Kč. „Líbání, orální sex bez kondomu...,“ vyjmenovává nízká sympatická brunetka služby, které jsou každá zvlášť zpoplatněné pětistovkou.

Video se připravuje ...


Erotické Sluníčko
Člověk by řekl, že jí z těch pseudonymů už musí jít hlava kolem. V soukromé sféře si říká Rewoten Dee. Hraje v divadle, zpívá s kapelou. „Má první role byla Slepice č. 6 :-) v loutkovém představení Divadla Lampion v Kladně,“ píše na svém webu. To bylo před pár lety. Odmalička zpívá. „Talent podporovala již od školky jako členka sboru Sluníčko,“ píše se na dalším webu. Svoje zkušenosti uplatňuje jako Marie v seriálu TV Nova Ulice, kde svádí mladého Borise, kterého hraje Vladislav Rousek (16), a jako Ester vystupuje v manéži vinohradského privátu.



Autor:  Pavel Schuster

Přečtěte si
marmaris
6. 11. 2014 • 02:05

A tak proto je potreba schvalovat trestny cin, jestlize si te nekdo nahraje na skrytou kameru v loznici a vyvesi to ve vsech bulvarnich stokach? Hmm, to se klido muze stat i tobe od partnera/ky. To by bylo hezky videt, jak by ses pak tvaril/a. Takze ty jsi vlastne skoro na urovni toho deviantniho klienta, kterej eventuelne prijde na privat vrazdit. No, jen tak dal a jednou se pred tou porotou ocitnes, asocialni cuniku.

erene
6. 11. 2014 • 00:41

Vzhledem k tomu že všechny její profily zmizely,tak to pravda je..všechny její profily s jménen Ester jsou po propuknutí aféry smazány..takže to ona je !

prasulka
6. 11. 2014 • 00:28

prasulka
6. 11. 2014 • 00:28

erene
6. 11. 2014 • 00:25

Je to prostě o prioritách..mohla hrát hodně let v seriálu..místo toho se vydala na nejistou dráhu prostitutky..kde jí hrozí i smrt od surového zákazníka..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.