Lucie Borhyová překvapila: Promluvila o dalším těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lucie Borhyová překvapila: Promluvila o dalším těhotenství!

Široký úsměv Lucie Borhyové. Zmizí znovu z obrazovky kvůli těhotenství?
Široký úsměv Lucie Borhyové. Zmizí znovu z obrazovky kvůli těhotenství? (TV Nova)

Je jí třicet šest let a má dvě děti se dvěma muži. Lucie Borhyová se nedávno vrátila za moderátorský pultík po superkrátké mateřské dovolené a už má myšlenky na další těhotenství?

„Přála bych si hodně dětí. Jen kdyby tam nebylo to období těhotenství, kdy jste devět měsíců omezena a není vám dobře,“ řekla Borhyová časopisu maminka s tím, že nechápe, kdo vymyslel, že těhotenství je nejkrásnější období v životě ženy. „Líbilo by se mi mít třeba čtyři děti,“ přiznala nicméně kolegyne Reye Korantenga.

Lucie také naznačila, jak to bude s nejprve avizovanou a později odloženou (na neurčito) svatbou. Teď to vypadá, že snad ani žádná nebude! „Myslím, že vztah není o svatbě. Tedy primárně. Zkrátka se v životě stanou situace, kdy si člověk myslí, že bude mít celý život jednoho partnera a s ním děti, jenže to nevyjde. Já mám dvě děti se dvěma muži a jediné, co v životě hledám, je štěstí a spokojenost. Ne svatební obřad proto, abych měla fotky v závoji," prohlásila rezolutně Lucie.

A ono to popravdě nevypadá už ani na to další dítě. Nejen kvůli tomu, že Lucii bude za půl roku 37 let, ale také proto, že už teď provázely její návrat do práce dohady o tom, zda se vůbec vrátit má. Dokonalý záskok Kristinou Kloubkovou totiž ukázal, že i taková hvězda, jakou je Lucie Borhyová, je nahraditelná…



Autor:  ph

Přečtěte si
henes
6. 11. 2014 • 10:03

jestli má díru jako tlamu ,potěš mě pámbů.

beladona
5. 11. 2014 • 09:15

oxallis ahoj oxy

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.