Havlová po operaci štítné žlázy: Jizvu léčí tukem zvířat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Havlová po operaci štítné žlázy: Jizvu léčí tukem zvířat!

Jizvu na krku maskovala Havlová rolákem.
Jizvu na krku maskovala Havlová rolákem. (Aha! – P. Machan, M. Pátek, J. Tůma, L. Křivan, M. Hurda, herminapress.cz)

Tajemství jizvy na krku bývalé první dámy odhaleno! Půl roku ji Dagmar Havlová (61) všemožně maskovala, až nyní poprvé potvrdila, že ji má skutečně po operaci štítné žlázy.

„Jsem teď opuchlá po té operaci štítné žlázy, ale vím jistě, že bych nešla na žádnou plastickou operaci,“ měla se Havlová svěřit na akci spojené s její Nadací Vize 97, na které převzala výtěžek z prodeje papírových betlémů.

Zároveň prozradila, čím odstraňuje jizvu, kterou nejprve zakrývala náplastí a později roláky, vysokými límečky a šátky. „Mažu si tu jizvu na krku sádlem, ono se vstřebá a jizva zmizí,“ nechala se prý slyšet.

Oteklá po lécích?

S náplastí se herečka poprvé objevila letos 20. března. Už tenkrát byli odborníci přesvědčeni o tom, co za tím vězí. „Jizva odpovídá tomu, že je po operaci štítné žlázy. A podle stavu jizvy si dovolím soudit, že operační rána se dobře zhojila,“ řekl Aha! před půl rokem pražský endokrinolog, který si nepřál být jmenován. Operativní odstranění štítné žlázy je přitom podle odborníků krajním řešením, když nezabere léčba medikamenty.

Tomu, že měla v březnu Havlová velké zdravotní problémy, odpovídalo i to, že byla oteklá. Podle lékařů to mohly s největší pravděpodobností způsobit léky, které se užívají po takové operaci. Regulují hladinu hormonů a bohužel způsobují zadržování vody v organismu.



Autor:  zej

Přečtěte si
mekanik
1. 11. 2014 • 12:10

co to je za debila ta satorejka?

mekanik
1. 11. 2014 • 12:09

aj tyj jsij staráj kunaj blbkoj vymazanáj.máš místo mozku schmoustaný švihadlo

satorejka
1. 11. 2014 • 12:04

ubožájku a d.e.m.e.n.t.e. sij odpornej až toj bolí.

mekanik
1. 11. 2014 • 10:53

strašně mi chutnají jarní chlebíčky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.