Bartošové zachránil život. Kdo? Tomu neuvěříte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bartošové zachránil život. Kdo? Tomu neuvěříte!

Iveta Bartošová děkuje Josefu Rychtářovi za záchranu života.
Iveta Bartošová děkuje Josefu Rychtářovi za záchranu života. (Foto Aha! – Roman Souček, ara)

Ještě půl roku po dobrovolné smrti zpěvačky se objevují informace, které doslova berou dech. Tentokrát to souvisí se zveřejněním druhé části dopisu na rozloučenou, který do nedávna zadržovala policie.

Jak jsme již informovali, deníku Blesk se podařilo získat úplné znění posledního vzkazu, který Iveta Bartošová (48) adresovala synovi Arturovi (18) a druhému manželovi Josefu Rychtářovi (56). "Milí nejdražší, prosím odpusťte mi, jenom vám přidávám starosti. Zbožňuju vás. Tohle už se nedá zvládnout. Miluju vás, hlavně Arťo - odpusť - Tvoje navždy máma. Budu se seshora na vás dívat. Pořád." To se píše na prvním listu zprávy psané jen několik okamžiků před odchodem zpěvačky vstříc smrti.


Druhý list je ovšem svým obsahem pro mnohé překvapující: "Arťo, jsi dospělý, pochopíš to. A Tobě Pepo - miláčku, děkuju za záchranu života. Dělala jsem vždy jen to nejlepší. Už dlouho nemůžu. Vaše Iveta a máma. Pláču, promiňte." O jaké záchraně života se zde mluví? Veřejnost naopak často viní Josefa Rychtáře z nepřímého podílu na smrti zpěvačky. Pokud byla manželovi zavázána za záchranu života, proč si vzala život v den jeho narozenin? To jsou otázky, které vdovec v budoucnosti sám vysvětlí.

Přečtěte si
news
1. 11. 2014 • 11:38

Už jsní jděte do pr-de-le,kdo má řešit bartošku to se nedá jednou je mrtvá a konec debati,pokud ji k tomu někdo donutil tak věřte boží mlýny melou pomalu ale na každou svini jednou dojde....Nedělejte s toho vědu takových lidí jsou miliony a tady řešíte nějakou fetku,ožralku a já neví co MRTVA,MRTVA-konec

blanka19
31. 10. 2014 • 13:10

a kto ví co udelal pepek a jeho synek provedli Ivete v to ráno, keď odchádzal na súd a Iveta zostala sama doma. Čo jej šplechli do očí? Čím jej tak veľmi ublížili nebezpeční sychopati?

blanka19
31. 10. 2014 • 13:07

ten krasopis je moc sebavedomý, nenasvädčuje o tom že človek ktorý ho písal sa chystá zomrieť. Všetkým posudzovateľom a overovateľom chýba vcítenie sa do Ivetiného stavu .

iwule1994
31. 10. 2014 • 10:53

tojao pisete mne jo nebo co

honzadv
31. 10. 2014 • 09:06

Ten dopis jasně píše Rychty. A proto přidává další stránky - reakce na komentáře. Proto o sobě napsal, že je miláček a zachránil jí život bla bla. To Iveta nepsala. A kdyby FAKT měli ten dopis v ruce - proč ho nenafotí? Jen udělají "opis". A ještě opraví hrubice, protože primtivní negramot Rychty nenapíše ani slovo bez hrubice, dement, takže jim to nadiktoval nebo sesmolil a oni to zkorigujou a jakože zveřejní - ale JEHO bláboly, houby Ivetin dopis!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.