Slavní moderátoři se změnili k nepoznání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slavní moderátoři se změnili k nepoznání

 (Evropa 2)

Matadoři mezi českými moderátory Patrik Hezucký a Pavel Cejnar se od svých 18 let změnili k nepoznání. V rámci mega soutěže Evropy 2 Maturiťák 2014 zavzpomínali na svůj maturitní ples a podělili se s fanoušky o své fotky z tohoto nezapomenutelného večera.

 

Večer, na který si všichni pamatují celý život (nebo alespoň na úlomky, které si z něj pamatují), zažili i moderátoři Evropy 2 Patrik Hezucký a Pavel Cejnar. 

Patrik Hezucký maturant.

„Vzpomínám si, jak jsme tam na začátku plesu všichni stáli pyšně v obleku. Nevím jak, ale ve tři ráno se můj oblek někam poděl a já měl na sobě uniformu amerického vojáka. Dodnes jsem ten oblek nenašel. Zajímalo by mě, kde je mu konec,“ směje se Patrik Hezucký.

Patrik měl tehdy ještě bujnou kudrnatou kštici a Pavel se zase pyšnil stříbrnou náušnicí v uchu a rebelským kukučem.

„Na začátku plesu mi řekli, že si šerpu nesmíme do půlnoci sundat, jinak neodmaturujeme. Ze srandy jsem šerpu strhl své kamarádce Martině, která pak opravdu neodmaturovala. Učil jsem se s ní pak celé prázdniny na zářijový termín, protože jsem měl hrozný pocit viny,“ říká Pavel Cejnar. 

Pavel Cejnar maturant.
Evropa 2 se rozhodla udělat několika třídám luxusní maturiťák a vyhlásila soutěž o 100 000Kč, 50 000Kč nebo moderaci plesu jejich moderátory. Kdo ví, třeba bude mít zrovna Pavel s Patrikem další zajímavé vzpomínky právě na maturiťák, na kterém budete i vy.

Více na http://www.evropa2.cz/cs/deni-na-e2/zprava_6475.shtml

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.