Libor na kolenou: Labilní Libuška v Ulici přiznala, jak to má s Jakubem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Libor na kolenou: Labilní Libuška v Ulici přiznala, jak to má s Jakubem!

Milostrný trojúhelník jak o z románu. Jak tohle dopadne?
Milostrný trojúhelník jak o z románu. Jak tohle dopadne? (TV Nova)

Poslední dobou to není mezi Liborem a Libuškou dobré. Kolem Libušky se začali motat kamarádi, kteří jsou od Libora diametrálně odlišní, za to Libuška v jejich společnosti rozkvétá.

Zvlášť v blízkosti herce Jakuba Valcháře. Toho sice včera odmítla, zároveň ale Liborovi přiznala, že s ním nechce dítě, které dříve plánovali. Protože Libor cítí, že se mu Libuška vzdaluje, otevřeně si s ní promluví.

Jakub Libušce vstoupil do života i do srdce. To pochopitelně Libor nevidí rád.

Ještě dříve si ale Libuška promluví se svou kamarádkou, které chtě nechtě přizná, že i když Jakuba odmítla, není jí lhostejný a možná ji vše i trochu mrzí. Jenže pak pořád dokolečka opakuje, že miluje Libora. Když však dostane přímou otázku, zda mezi ní a Kubou přeskočila jiskra, začne se vykrucovat a už je jasné, že ano.

Takže tu máme téměř učebnicový příklad ženy mezi dvěma muži. Takové, která se neumí a možná ani nechce rozhodnout. Jak tohle poněkud labilní Libuška rozlouskne a komu z pánů ublíží víc?

Libuška našla oporu v Liborovi. Teď už ale pokukuje trochu jinam.

Autor:  ph

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.