Zdrcující kritika Kloubkové s Pouvou z úst experta: Tohle si Nova za rámeček nedá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zdrcující kritika Kloubkové s Pouvou z úst experta: Tohle si Nova za rámeček nedá!

Kristina Kloubková a Martin Pouva jsou podle expertky zatím poněkud pro ostudu.
Kristina Kloubková a Martin Pouva jsou podle expertky zatím poněkud pro ostudu. (Foto TV Nova)

Tahle dvojice vznikla tak trochu náhodou a i když divácké reakce nejsou úplně špatné, odborníci nad Kristinou Kloubkovou a Martinem Pouvou kroutí hlavou. Jazyková lektorka Jana Postlerová dokonce neskrývá určitě zděšení!

Poslerová se ve svém rozboru nové moderátorské dvojice pouští do minulosti a připomíná, že Kristina Kloubková není studovaná moderátorka a že začínala ve Snídani s Novou. Tahle relace jí prý také více sedí než moderování Televizních novin.

Mnohem drsněji se lektorka vyjadřuje k Pouvovi, jehož angažování za moderátorským pultíkem nechápe. „Kde ale, proboha, přišli na pana Pouvu, je mimo mé chápání,“ kroutí v Blesku hlavou Postlerová, která říká, že v padesáti začít s tak těžkou disciplínou, jako jsou Televizní noviny, není snadná věc.

Následně ale na adresu bývalého sporťáka spustila další kritiku. „Nemá temporytmus řeči, slova vyráží, snaží se působit uvolněně a někdo mu řekl, že by se měl usmívat,“ říká Postlerová a pokračuje: „Ukazuje čtyřiadvacet zubů i u zpráv, u nichž je to naprosto nevhodné. A ještě se na sebe s Kloubkovou podívají a usmějí se křečovitě společně. Až jsem se lekla!“ upozorňuje na další velkou chybu jazyková lektorka.

Jana Postlerová je drsná kritička.

Nutno dodat, že kritika stran moderátorů se v poslední době netýká jen sporťáka a lektora tenisu Pouvy, za uši dostává i atlet Šebrle za pultíkem zpravodajství Primy. Jeho přednesu zpráv totiž také málokdo věří…

Anketa

Kdo je podle vás lepší moderátor?
Celkem 3015 hlasujících


Přečtěte si
cozumel
13. 1. 2015 • 08:15

Šebrleho jsem neviděla, tak nemůžu soudit, ale Pouva je fakt strašný - ten jeho afektovaný hlas se hodí opravdu tak max na uvádění sportu - v Televizních novinách je hrozný. Mám ráda Kristynu Kloubkovou, ale kvůli Pouvovi přepínám na ČT1 - tam se zprávy hodně zlepšily!

honzina
9. 1. 2015 • 18:55

Tak s tímhle naprosto souhlasím, hlavně chválí Raye a Lucku, docela by mě zajímalo kolik za to dostává. Nikdy nikdo o týhe ženský neslyšel až teď poslední dobou. pokud si to ovšem opět Aháci nevycucali z prstu, jako mnoho jiného!!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.