Hvězda Ordinace Iva Hüttnerová: Ostré hádky s manželem! Co jí předhazuje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězda Ordinace Iva Hüttnerová: Ostré hádky s manželem! Co jí předhazuje?

Hereččin manžel zneužívá nevzdělanost své ženy při hádkách.
Hereččin manžel zneužívá nevzdělanost své ženy při hádkách. (Foto TV Nova, FTV Barrandov, ara)

Odchod blízké osoby ovlivní člověka někdy na celý život. Stejně jako Ivu Hüttnerovou (65) alias Jolanu Lepařovou z Ordinace v růžové zahradě 2. Kvůli odchodu milované babičky přestala zvládat školu a nedodělala maturitu! To jí také dodnes předhazuje i její manžel...

Původně byla Hüttnerová jedničkářka, pak se ale vše ze dne na den změnilo. „Vyrostla jsem u babičky, a když mi bylo patnáct, umřela. Najednou jsem nad sebou přestala mít babiččinu pevnou ruku, přestala jsem chodit do školy, začala se nehezky učit a byla jsem jako utržená ze řetězu. A ten gympl jsem nedodělala,“ práskne na sebe už dnes večer v pořadu Vtip za stovku na TV Barrandov.


Úspěšná herečka a výtvarnice také přiznala, že nedostatečné vzdělání je tak zbraní jejího manžela Petra Mändla (59). „Pokaždé, když se spolu hádáme, řekne mi – mlč, nemáš ani maturitu! Na DAMU jsem šla vlastně proto, že jsem tam mohla bez maturity. A naštěstí to dobře dopadlo,“ směje se dnes Hüttnerová.

První obraz koupil Hanzlík! Za 200 Kčs
Svůj první obraz Iva Hüttnerová prodala v roce 1973 Jaromíru Hanzlíkovi (66). „Ptal se, co za něj chci. Já nevěděla, tak jsem mu řekla, že to nechám na něm. Dal mi dvě stovky. A to byly pro mě velké peníze, protože tehdy jsem brala osm stovek. To byla moje nástupní měsíční gáže v divadle,“ vzpomíná malířka a herečka.



Autor:  kl

Přečtěte si
jity
30. 10. 2014 • 13:15

Maturitu nemá ani Vilhemová nebo Greislerová a jak se považují za hvězdy. Paní Iva je náhodou sympatická dáma, a že nebyla zrovna krásná? Co na tom je krásná jinak.

janyna
30. 10. 2014 • 11:25

V dnešní době se jen řeší maturita a VŠ, ale ty doby jsou pryč, kdy lidé s maturitou byli opravdu vzdělaní. Dnes se na stř.školu dostane každý moula se čtyřkama - zvlášt na soukromé, kde si vzdělání zaplatí. Znám pár lidí bez maturity a mají vědomostí víc než ti dnešní mladí. Jen o "maturitě" to není.

hromosvody
30. 10. 2014 • 07:04

pelargonie - u tebe např. Mgr. je rychlovka? Máš trochu zcestné myšlení v oblasti vzdělání, to ti tedu povím ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.