Michajlec ze SuperStar: Budu Muž roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Michajlec ze SuperStar: Budu Muž roku!

Zpěvák Michal Michajlec se díky urostlé postavě opravdu hodí na přehlídková mola.
Zpěvák Michal Michajlec se díky urostlé postavě opravdu hodí na přehlídková mola.

Michajlec ze SuperStar: Budu Muž roku!


PRAHA – Hezounek Michal Michajlec (22) z loňského třetího ročníku reality show Česko hledá SuperStar mění image! A v srpnu dokonce bude bojovat s další jedenáctkou urostlých mladíků o titul Muž roku 2007! „Práce mám dost, ale účast v téhle soutěži beru jako zpestření,“ řekl nám při podpisu smlouvy s pořadatelem charitativní akce Davidem Novotným.

Michajlec, který vypadl již v semifinále »trojky« SuperStar, se letos chystá točit ve Francii a v Miláně své debutové album. Kvůli tomu se však nesmí nechat ostříhat. „Až budu dostatečně zarostlý, odvezou mě k vizážistovi do Říma,“ říká obletovaný Michajlec. Pořadatel Muže roku doufá, že se kromě něj ve finále mužské obdoby soutěží Miss objeví i jedna opravdu slavná pěvecká osobnost. „Je to v jednání, proto nemohu ještě prozradit jeho jméno,“ říká Novotný. Akce se pravidelně koná poslední srpnový víkend v Náchodě a výtěžek putuje převážně na postižené děti.


Autor: (daz)
Foto Aha!: Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.