Děsivý zážitek Mileny Steinmasslové: Byla mi zima, pak kolem mě prošla smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivý zážitek Mileny Steinmasslové: Byla mi zima, pak kolem mě prošla smrt!

Milena Steinmasslová  má za sebou opravdu podivný zážitek.
Milena Steinmasslová má za sebou opravdu podivný zážitek.  (Aha! – Marek Pátek)

Už to má za sebou! Květa Saláková z Cest domů zahynula pod autem. A její představitelka Milena Steinmasslová (59) musela při natáčení dramatických scén pořádně zatnout zuby. „I když jsem to jen hrála, přesto jako by kolem mě prošla smrt,“ svěřila Aha! herečka.

Dvě hodiny ležela na holé zemi, zatímco se točily scény, jak se ji záchranáři snaží oživit. „Byla mi zima,“ přiznala Steinmasslová. Navíc jí kolegové zpočátku nasadili špatně dýchací masku, takže ji i trochu přidusili. „Jsem hlavně šťastná, že jsem nemusela točit samotný skok pod auto. Nejsem kaskadér, to by pro mě nemuselo dopadnout dobře,“ konstatovala herečka.

Její příběh byl jednou z nosných linek již deváté řady seriálu. Diváci se ale nemusí bát. Na počátku prosince se začne točit další, již desátá série oblíbených Cest domů.

Točilo se i v bordelu!
První klapka seriálu padla 5. srpna 2010, první díl se na obrazovce objevil 18. září 2010. Na place se střídají dva režiséři – Jiří Adamec (66) a Jaromír Polišenský (48). Většinou se točilo v ateliérech v pražských Vysočanech. Mimoto si zahrála např. věznice, nemocnice, smetiště a taky jeden nevěstinec!



Autor:  höh

Přečtěte si
dandova
29. 10. 2014 • 20:41

Nauč se hrát, ono to půjde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.