Borhyová se rozdováděla: Ukázala fotky radovánek s Hrdličkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Borhyová se rozdováděla: Ukázala fotky radovánek s Hrdličkou!

Dračice Lucie Borhyová
Dračice Lucie Borhyová (Facebook L. Borhyové)

Jiné matky nevědí, kam na mateřské dřív skočit, ne tak moderátorka Lucie Borhyová (36). Ta si život užívá plnými doušky, zvlášť když má po boku takového zajíčka, svého partnera Michala Hrdličku (25).

Je už dvojnásobnou maminkou, přesto si Lucie najde čas na procházku ve dvou, jen s Michalem. „Něžnost je odpočinek vášně.“  Tento citát Josepha Jouberta použila moderátorka k fotkám, které zveřejnila na sociální síťi.

Jen o pár dní později se pochlubila dalšími, na nichž se k ní Hrdlička tulí a láskyplně ji objímá. „Jsme dva, dva na všechno, na lásku, život, na boj i bolest, na hodiny štěstí. Dva na výhry i prohry, na život a na smrt – DVA!,“ vybrala si tentokrát citát Karla Čapka. Jedno oko nezůstane suché...



Autor:  mia

Přečtěte si
ararat
29. 10. 2014 • 13:04

dajka123 ano máš pravdu,co píšeš,ale protože neznáme pozadí proč se tak děje....nevím ale můj názor je ten že si nezaslouží,aby ji někdo nějak kritizoval,či urážel,přeci nikdo nežijeme podle pravítka či nějaké poučky,prostě dělají věci dobře nebo špatně,ale nemáme právo je kritizovat či urážet a teď to myslím obecně

ararat
29. 10. 2014 • 07:50

dajka123 všechno co píšeš na její vrub ,jsou negace,teď si představ,že bys byla na jejím místě...je to její povolání a její živobytí,ty bys udělala co?nebo někdo jiný,no udělala bys vše proto,abys tam vydržela co nejdéle,je nemístné plivat po lidech, a kritizovat jejích životy,nemusíš se vždy ztotožnit z jejich životy,každý z nás žijeme jak to jde a ona není vyjímkou,akorát že na ně vidíme přes televizi no nevím proč češi řeší jejich životy a dokáží urážet bez příčiny. Nikomu z nás by se to nelíbilo,kdybychom to obrátily.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.