Pavel Trávníček slaví 64. narozeniny: Kolegové odmítli jeho oslavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pavel Trávníček slaví 64. narozeniny: Kolegové odmítli jeho oslavu!

Pavel Trávníček se svou dlouholetou partnerkou Monikou Fialkovou.
Pavel Trávníček se svou dlouholetou partnerkou Monikou Fialkovou. (Foto: Aha! - Roman Souček)

Na konci srpna podstoupil operaci na urologii, teď se herec Pavel Trávníček zotavuje v lázních! Tam prožije i svoje narozeniny. Dnes totiž princ z Tří oříšků pro Popelku na dortu sfoukne 64 svíček.

„Odjíždíme do třicátého října do lázní, tak tady nebudeme,“ řekla Aha! Trávníčkova životní partnerka Monika Fialková (28). Tomu by odpovídalo i to, že v týdnu bylo zrušeno jedno zájezdové představení, kde měl Trávníček hrát. Herec pobýval na konci srpna ve vinohradské nemocnici, kde podstoupil operaci na urologii. Už týden po propuštění ale opět »naskočil« do práce.

Narozeninové překvapení pro principála soukromé divadelní společnosti jeho kolegové nechystají. „Oslavu neděláme. Spousta lidí má ještě jinou práci, je složité se vídat mimo divadlo,“ řekla Aha! herečka Uršula Kluková (73). Zdá se, že Trávníček zvolil tu nejlepší variantu. Lázně by mu mohly k úplnému zotavení pomoci.

Přečtěte si
londynskypes
28. 10. 2014 • 15:47

sou///s/tani v haji nastoupila prostata ted si muzatka musi najit jiny penis

ararat
28. 10. 2014 • 13:12

oxallis ty vlastně ani neumíš přečíst pořádně příspěvek,nikde o sobě nepíšu že jsem chytrá nebo nejchytřejší a nevsouvej mi něco co jsem nikdy neprohlašovala,ty už trpíš fanatasmagorii..takže nezalezu a budu tady,to není tvůj portál,abys někomu tady něco přikazovala ...tak se hoď do klidu

ararat
28. 10. 2014 • 13:09

oxallis ty jsi ta poslední v řadě,která by mě měla krtizovat,jsme sama sebou a s tím se smiř,ty nebudeš žít když nenapíšeš nějakou vulgaritu,a tady opět narážím na tvou ubohost a lidskou nesnášenlivostí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.