Ministr Martin Stropnický a jeho dvě blondýnky... Ženy jako přes kopírák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ministr Martin Stropnický a jeho dvě blondýnky... Ženy jako přes kopírák!

S nynější ženou svého bývalého manžela ještě nepotkala.
S nynější ženou svého bývalého manžela ještě nepotkala. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hurda, ara )

Obě jsou blondýnky, usměvavé a drobné! Takové jsou ženy ministra obrany Martina Stropnického (57). Ta současná, herečka Veronika Žilková (53), je sice živější než jeho bývalá manželka, textařka a scénáristka Lucie Stropnická (57), umělecký talent ale nechybí ani jedné.

Lidé si prý celý život vybírají podobné partnery. U Martina Stropnického to platí stoprocentně. Textařku Lucii si vzal dokonce dvakrát. Vztah sice ani napodruhé nevyšel, ale dnes prý spolu vycházejí dobře. Veronika Žilková, nynější ministrova choť, je Lucii až nápadně podobná. Velmi štíhlá, blondýna a nosí kratší vlasy. Snad jen tvarem obličeje se liší. 

Jako vejce vejci

Obě dámy jsou velmi chytré a schopné. Lucie, která je dcerou textaře Zdeňka Borovce (†69), napsala například částečně texty ke slavnému muzikálu Kleopatra. Veronika je žádanou herečkou a teď navíc uspěla ve volbách, když kandidovala za ANO v městské části Praha-Suchdol. „Veronika chce zabránit výstavbě silničního okruhu v té variantě přes Suchdol, což je program, se kterým se ztotožňuju. S otcem máme občas různé názory na mezinárodně-politickou situaci, ale teď zrovna je to v pohodě,“ svěřil se Lucčin syn Matěj Stropnický (31), který vyvedl svou maminku do společnosti. Dělala mu doprovod právě na obnovené premiéře muzikálu Kleopatra.



Přečtěte si
ararat
27. 10. 2014 • 18:19

oxallis co to je zase?chicht

tulip
26. 10. 2014 • 00:25

No ten jejich Matěj zastupitel,to je taky dílo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.