Slova Terezy Pergnerové (40) si někdo za rámeček nedá! O kom to mluví? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slova Terezy Pergnerové (40) si někdo za rámeček nedá! O kom to mluví?

Tereza Pergnerová matky s chůvami nechápe.
Tereza Pergnerová matky s chůvami nechápe. (Aha! - Roman Souček, Martin Mithofer, herminapress.cz)

Není žádným tajemstvím, že řada známých osobností upřednostňuje kariéru před rodinným životem. To je ovšem každého svobodná volba, pokud se ambiciózní moderátorka, herečka nebo manažerka nerozhodne povít potomka. Když i poté je práce důležitější než dítě, tak zřejmě bude něco špatně. Od takových maminek se Pergnerová jasně distancuje.

Když už se jednou rozhodla být mámou, nechce to šidit, i když k tomu také docházela postupně. V současné době nepracuje a věnuje se rodině naplno. "Já moc nerozumím tomu, že si zaměstnaní lidé pořídí děti, pak si pořídí chůvy a pak se s dětmi jdou jen vyfotit. Já to dělám jinak. Jsem máma. Občas si odskočím, něco udělám, když neudělám, tak neudělám, ale mám děti," rozumuje Tereza Pergnerová v Sedmičce a má recht!

Přečtěte si
vlaku
25. 10. 2014 • 23:50

Spadla do drog, postavila se a funguje bezvadně. Je to hrozné, jak ji drogy zničili. Má pravdu, že žena má jakési poslání v životě. Jenže ty absolventky miss a jim podobné, obletují a nastrkují těm, ze kterých jím něco pořádného kápne.

vlaku
25. 10. 2014 • 23:40

Víme jaké lidi Terka označuje. Roztahovačky, které si nechají udělat děcko od nějakého movitého samce. Narozené děcko jim pak slouží jako finanční pojistka. A samec platí takové alimenty, že "maminka" si může žít dále nad poměry. Viz golfistove alimenty té Ptákové, potetovaný řepák, známá roztahovačka, zprávařka a pod. Děcko jim slouží jen jako výrobní prostředek.

gabcakovamatinka
25. 10. 2014 • 09:53

V něčem má Terka pravdu...Krainová - bez chuvy ani na krok, ani na dovolenou! přitom na dovolené opravdu odpadají problémy s vařením, praním a uklízením a čas máme jako rodina jenom pro sebe. Faltýnová detto....dcerka převažně s otcem, tahá ji jenom ja večírky, módni přehlídky. Nesvadbová??? Z dcery si udělala přítelkyni, neomalená holčička, přemoudřelá jak její matka. Hlavním cílem je krása, tip top postavička, večírky, omlazování....tam jsou schopné dát tolik energie, více jak do výchovy. Tereza má muj obdiv za to, že dokazala seknout s ťežkou závislostí...udělala mnoho chyb,ze kterých se doufám poučila.

britva
25. 10. 2014 • 09:43

to je super, když feťačka, prostitutka a totálně labilní člověk káže morálku o tom, jak vychovávat dítě. vlastního otce Eduarda Pergnera utrápila k smrti svým chováním a tahle osoba někomu radí ??? směšné, trapné, vulgární

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.