Moderátorka Zorka Hejdová vypadala jako prostitutka: V podvazcích na plese! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Moderátorka Zorka Hejdová vypadala jako prostitutka: V podvazcích na plese!

Zorka Hejdová se na plese pořádně odvázala.
Zorka Hejdová se na plese pořádně odvázala. (Perfect Clinic, Evropa 2)

Než se nadějeme, začne zbrusu nová plesová sezóna. Zatímco dámy už teď dumají, kde sehnat šaty, které nebude mít žádná jiná, pánové si jen leští polobotky a plánují kromě tance pokořit také pár piv. Plesy jsou zkrátka skvělé a ty maturitní navíc nezapomenutelné. Podívejte se, co na nich vyváděli známí moderátoři.

„Měli jsme se třídou speciální půlnoční překvapení. Natočili jsme asi desetiminutový film - parodii, která nás ukazovala za deset let v našich budoucích profesích! Dostala jsem roli prostitutky! A neptejte se mě, proč zrovna já! Já byla vždycky hodná holka, no fakt!“  smála se Zojda Hejdová na Evropě 2 při příležitostí startu soutěže rádia pro maturitní třídy, na jejíž konci si nejlepší rozdělí desítky tisíc korun.

Vtipné maturitní fotky má i moderátor Tomáš Zástěra. Ten má na slavnostní večer i svéráznou vzpomínku. „Můj maturitní ples nebyl nějak zvláštní. Všichni moji spolužáci se opili, jak zákon káže. Já jsem byl ovšem pod ostrým dohledem mého otce, který ztratil hrůzou vždycky jeden vlas, když jsem si dal pivo. Na konci večera to pro tátu nebyl maturitní ples, ale maturitní pleš. Tedy jsem se vlastně taky trochu opil. Klasika.“



Přečtěte si
ivoadler
18. 10. 2014 • 17:10

Podvazky jsou sice perverzní, ale jako recese by šly. Horší je ta čouhající podprda!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.