Dotčený Babica: Nadávají mi do kečupáře! Jdu vařit do Neměcka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dotčený Babica: Nadávají mi do kečupáře! Jdu vařit do Neměcka

Babica vyráží vařit do zahraničí.
Babica vyráží vařit do zahraničí. (Foto pro Aha! - TV Nova)

To se teda povedlo! Jiří Babica (53), který ukončil spolupráci s TV Nova, kde šest let vařil divákům, míří na evropský trh. Nabídne své služby německé televizi!

Mlsný jazýček našich západních sousedů Babica dobře zná, protože se v roce 1990 odstěhoval do Kolína nad Rýnem, a v zemi pak žil 15 let. Poznal tam i svou manželku Eriku.


„Jirkovo menu si objednávali němečtí politici na významná mezinárodní jednání,“ prozradil Babicův manažer Jan Lacina. Právě příprava jídla pro význačné politiky pojí Babicu s dalším televizním kuchařem Jaroslavem Sapíkem (62). Ten vařil i pro anglickou královnu a právě v jeho podniku v Klokočné natočil Jiří první video pro německou televizi. Připravil kuřecí roládu s listovým špenátem a žampiony a švestkové knedlíky. „Švestky jsou teď právě na trhu, já jsem vyznavač sezonních jídel, protože jsou levná a dostupná,“ řekl k tomu Babica.
Němci se prý jako strávníci od Čechů příliš neliší, jen nakupují s větší racionalitou. „Nechají si ukrojit tři plátky rostěnky, zatímco my chceme rovnou kilo, a když je to kilo třicet, tak na to blahosklonně taky kývneme,“ popisuje Babica českou mentalitu.

Kuchařovo prokletí: Říkají mi Kečupář!
Přestože má Babica radost z kšeftu pro Německo, trápí ho špatná pověst v Česku. „U nás jsem prokletý, Zdeněk Pohlreich mi zničil život. Označil mě za kečupáře, přestože jsem lžičku kečupu použil za šest let jen v jednom případě,“ povzdechl si Babica. „ Kam teď přijdu, lidé na mě pokřikují Kečupáři! Slyším jen samé urážky,“dodává.



Autor:  hoh

Přečtěte si
dzery
18. 10. 2014 • 10:38

zubni.pasta
18. 10. 2014 • 08:05

Skvěle napsáno

mememumu
18. 10. 2014 • 02:21

Pohlreichovo vaření je pro horních deset tisíc?! Co to mektáš, zoufalá krávo? Evidentně jsi Pohlreichovy pořady v životě neviděla, protože jinak bys nemohla plácnout takový nesmysl. Pro horních deset tisíc nejsou ani Pohlreichovy hospody, která jsou přitom podstatně víc "nóbl", než jeho televizní vaření.

fizi
17. 10. 2014 • 21:32

Pelagie skvěle!!!!!

fizi
17. 10. 2014 • 21:29

Huráááááááááááááááááá!!!!!!! Delší dobu jsem tu nebyl,mrknu a taková skvělá zpráva!!!! Němci si dají k řízku brambory i rýži a polijí to jakýmkoliv svinstvem,to je přesně pro Babicu.Tam snad ty jeho blafy bude někdo jíst.Pro Česko jen dobře,ubyde žlučníkářů.A taky už nebude přidávat trochu sole a kydat do svých "žrádel" litry oleje.Hnus.A netuším,proč je dotčený.Za to,jak se cpe mezi VIP tím, co neumí,si může sám. A ta mluva,prostě trotl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.