Pohřeb vdovy po režisérovi Jiřím Krejčíkovi (†95): Tiché rozloučení narušila bruska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pohřeb vdovy po režisérovi Jiřím Krejčíkovi (†95): Tiché rozloučení narušila bruska!

Z kostela vynášejí rakev se zesnulou.
Z kostela vynášejí rakev se zesnulou. (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Vše bylo pečlivě nachystané. Důstojné poslední rozloučení s vdovou po režisérovi Jiřím Krejčíkovi (†95) Vlastou Krejčíkovou (†93) ale přehlušili zedníci, kteří pracovali v domě vedle kostela sv. Klimenta na pražském Novém Městě, kde se pohřeb konal.

Vlasta Krejčíková odešla pouhých 14 měsíců po manželovi. Rodina se s ní rozloučila jen v úzkém kruhu za doprovodu varhaníka a zpěvačky Terezy Mátlové (37).
„Na maminku budeme vzpomínat hezky,“ řekla dcera zesnulé Jiřina Vaculíková (63), manželka hudebního skladatele Pavla Vaculíka (65). Pohřeb v jednu chvíli narušil zvuk brusky ze sousedního domu, a pozůstalí tak museli požádat o ticho. Rozloučit se s Krejčíkovou dorazil i spoluzakladatel TV Nova Peter Kršák (65).

Zazpívala jí Mátlová
Poslední sbohem Vlastě Krejčíkové přišla dát také zpěvačka Tereza Mátlová (37), která za doprovodu varhaníka během obřadu i zazpívala. „Osobně jsme se nikdy nesetkaly, ale její dceru Jiřinu Vaculíkovou a vnučku Aničku mám ráda. Považuji je za své přátele,“ objasnila Aha! svou účast na pohřbu životní partnerka producenta Františka Janečka (70).



Přečtěte si
pelagie
16. 10. 2014 • 09:12

nedělejte z toho drámo, paní nebyla žádná celebrita , pouze manželka dobrého režiséra, která se dožila úctyhodného věku a jak to tak bývá odešla.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.