Zaláskovaná Monika Absolonová: S ženáčem ve společnosti! Poprvé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zaláskovaná Monika Absolonová: S ženáčem ve společnosti! Poprvé!

Monika Absolonová a Tomáš Horna. Nový pár českého šoubyznysu.
Monika Absolonová a Tomáš Horna. Nový pár českého šoubyznysu. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek)

Konec skrývání! Monika Absolonová (38) a Tomáš Horna (33) se poprvé ukázali jako pár ve společnosti. Stále ještě ženatý hokejista přišel zpěvačku podpořit na Královny popu, kde si od sebe udržovali odstup. Ale jakmile koncert skončil, zašli za divadlo a tam se líbali jako zamilovaní puberťáci.

„Těsně před začátkem jsem myslela, že snad zkolabuju. Jsem trémistka a navíc jsem věděla, že v publiku sedí někdo, na kom mi hodně záleží,“ prozradila Monika deníku Aha!. „Povedlo se nám to časově skloubit, takže jsem mohl přijít Moniku podpořit a užít si, jak oslňuje všechny v publiku. A povedlo se jí to i u mě,“ řekl hokejista slovenské Žiliny.


Jen co večer plný hvězd skončil, milenci se k sobě vrhli, jako by se neviděli desítky let. Na první pohled bylo jasné, že chemie mezi nimi funguje na sto procent. Jelikož bylo karlínské divadlo přeplněné, odběhli si na čerstvý vzduch, kde v laškování pokračovali. Tomáš celou dobu šeptal Monice zamilovaná slůvka a držel ji kolem pasu. Pak se zase milenci chytli za ruce, smáli se a líbali.
Možná hokejistu tak rozvášnily průsvitné šaty, ve kterých zpěvačka na jevišti víc ukazovala, než skrývala.



Přečtěte si
paracelsus
16. 10. 2014 • 19:13

Je to jako s Buffonem, ta jeho nová Ilaria D´Angelo prostě odloudila ženáče od dětí a ženy (AŠ )a lidi v Itálii dali jasně najevo, co si o rozbíječce manželství s dětma myslej. A Monika totéž už podruhý... Šeredová už má taky jinýho, to je jasný, ale ropzbíjet manželství může jen velká s...ě.

mariama
16. 10. 2014 • 11:29

Lasce pana hokrjisty k pani Monice neverim ani trochu. On je mladsi, nestaly frajirek, ktery se ke stare mlade, zivotem poznamenane, hubate a vzhledove asexualni Monice nehodi a ve skutecnosti je mu Monika pro smich. Nekde se psalo, ze je zadluzeny, tam bych hledala hlavni duvod jeho 'lasky' k Absolonove. Pokud Monika otehotni, bude to pro ni jiste velke stesti, ale stejne zustane sama. Hokejista ji nejpozdeji za par let utece. Ona neni typ, ktery si umi udrzet muze a navic typka jako je on;-)

ararat
16. 10. 2014 • 10:19

oxallis super a vidíš že také chválíš,ale je to v pořádku a napsala jsi to moc hezky..oxallis

verajc
16. 10. 2014 • 08:27

Ke vztahu Moniky se ženáčem se nebudu vyjadřovat - lepší by byla diskuze k paterčatům, ale ta není umožněna.Z čeho má redakce strach, asi z toho,že by tam lidé psali pravdu a ta se nesmí v tomto případě psát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.