Aichmajerová - Učí se pod vodou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Aichmajerová - Učí se pod vodou

V bazénu se Eva učí potápět a také pózuje pro umělecké snímky.
V bazénu se Eva učí potápět a také pózuje pro umělecké snímky. (pro Aha!: Libor ŠPAČEK)

PRAHA – Populární herečka a moderátorka Eva Aichmajerová (28) teď často chodí v noci do bazénu. Proč? Důvodem je lákavá nabídka. Fotograf a potápěč Libor Špaček si ji vybral.

Populární herečka a moderátorka Eva Aichmajerová (28) teď často chodí v noci do bazénu. Proč? Důvodem je lákavá nabídka. Fotograf a potápěč Libor Špaček si ji vybral jako mediální tvář své zajímavé cesty na Filipíny.

Český »James Cook« dostal od filipínské vlády povolení potápět se v místech, do kterých nesmějí ani domorodí rybáři. Spolu s kameramanem Jiřím Novotou a potápěčkou Martinou Benešovou se tam chystá natočit tři dokumenty o podmořském světě – o vzácném žraloku velrybím, o vracích, které leží na dně moře z dob druhé světové války mezi Japonskem a Amerikou, a o tajemném životě pod vodou. Většina záběrů bude z lokalit, které patří pod UNESCO.
A jakou roli v jeho dokumentech sehraje Eva Aichmajerová? Vedle makrosnímků z vodní říše fotí Libor Špaček také umělecké snímky. Jako zkušený potápěč si brzy vodní království spojil s ladnými těly modelek a ateliérovou fotografii přenesl pod vodu. Pod jeho rukama tak vznikají nádherné obrázky ženských těl vznášejících se pod vodní hladinou nasvícené z vody silnými reflektory. Jeho vodní víly dobývají fotografický svět.
Kliknutím zvětšete„Evu Aichmajerovou jsem si vybral proto, že je to přitažlivá žena, dobrá modelka a vím, že miluje vodu,“ říká fotograf. „Mohu potvrdit, že po několika hodinách strávených v bazénu z ní bude dobrá potápěčka. Má k tomu vlohy.
“Eva Aichmajerová se tak posledních 14 dnů pobytu expedice Filipíny 2006 stane rovnocenným členem týmu a bude se podílet na vzniku jednoho z připravovaných dokumentů. „Věřím, že nám pomůže nafotit spoustu zajímavého materiálu,“ neskrývá svou radost Libor Špaček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.