Nevěrník Kokta poprvé promluvil o své ex Partyšové: Má máslo na hlavě, ale už je pozdě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nevěrník Kokta poprvé promluvil o své ex Partyšové: Má máslo na hlavě, ale už je pozdě!

Josef Kokta lituje, čím jeho exmanželka musel projít.
Josef Kokta lituje, čím jeho exmanželka musel projít. (Foto Aha! – Martin Přibyl, herminapress.cz, ara)

O Josefu Koktovi (57) nebylo dlouho slyšet. K rozvodu s Gabrielou Partyšovou (36) se nevyjadřoval, zrušil si profil na sociální síti a přestal navštěvovat svoje oblíbené podniky. O svém rozvodu a vztahu k synovi Kristianovi promluvil až nyní.

Zatímco Josef Kokta si založil domácnost s jinou ženou a vychovávají společně další Koktovo dítě, tak Partyšová stihla syna Kristiana přejmenovat po sobě - za příjmení svého bývalého styděla. Není divu, když se na Koktu provalila nevěra, prožívala moderátorka peklo na zemi.

„Gábina je pohodová ženská, mohla by být mnohem horší. Ta kampaň, která se po té nevěře rozpoutala, jí dost psychicky ublížila. Mám máslo na hlavě,“ svěřil se Josef Kokta serveru Super.cz.

Někdo mohl z kroku, kterým Partyšová potupila svého exmanžela, mít pocit, že tím chce definitivně odstřihnout školáka Partyše od otce. Jak ale sám říká Kokta, nebylo tomu tak. Za vším je jeho operace a zdlouhavé uzdravování. „Pořád někdo řeší, jestli mi Gábina syna půjčuje, nebo nepůjčuje. Problém je ale u mě. Jsem nemocný, nemůžu se skoro hýbat, ale teď jsme se domluvili, že se s Kristianem konečně uvidím. S Gábinou si píšeme, všechno spolu řešíme a na to, jak jsem se k ní zachoval a jakou jí udělal ostudu, se ke mně ještě chová senzačně. Máme pohodový vztah,“ říká dále Kokta a dokonce plánuje, že brzy se vyjasní vztahy i mezi jejich dětmi. „I s tím, že se syn bude jmenovat jinak, jsem souhlasil. Chápu to, nemám s tím problém. Vždycky jsem chtěl, aby moje děti byly v klidu. A že Gábina řekla, že se Kristian s Quentinem nikdy nepotká? I po rozvodu s Alčou se Pepa s Álou neměli vidět s Kristianem, a nakonec se viděli,“ těší se Josef Kokta. Ten má dohromady děti čtyři. Před lety kvůli Partyšové opustil exmanželku Alenu a nechal ji na krku dvě, nyní dospělé, děti.



Přečtěte si
eisenbieger
20. 10. 2014 • 20:13

partyska pichat neumi , prej byla porad sucha a neumela se udelat , proste jen podrzela ...takovy vymrdavani jednostrany je na nic ...cernoch by ji pitschu natrch

prasulka
18. 10. 2014 • 22:39

honzadv
18. 10. 2014 • 20:42

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.